• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    este nejakou zkratku potřebuješ vysvětlit?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: Global Position System
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: GPS?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    objevil jsem LIBOVOU trať....krutý 90kty a 180tky zatáčky kopec paráda jen asfalt dost nahovno.... a je to taková podle me vokreska která by se možná i dala zavřít.....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUNGPA: Nene, v zaloze je ta dalsi trat, jdu se na ni soustredit, Je to u toho Melnika, jak jsme se o tom bavili. To je ta zaloha, jak bylo receno. Jsou tam dve atacky vyletovy, jak je receno na videu, doufam, ze se Kaczer proleti :))) Pristi tyden se do toho dam a poslu to do tech vesnic a na ochrance prirody. Moc bych na ne ale nesazel. Pokavad nevyjde ani tohle a nepovede se ani tohle, je to z me strany v loji a opet udelame show v Krizatkach.

Tim ale rozhodne neb rzdim. Pokavad mate kdokoliv jakejkoliv napad, proste do toho jdete a vubec se nerozpakujte. Cim vic nas bude otravovat vsemocne urady, tim vetsi je sance, ze se treba neco povede a nahodou nam neco uzavrou ;)

LAIO: Tak nebut labut a pojed na zavody ;) V cervenci jedu na 14 dni na prkny po Evrope po zavodech s Kaczerem na jedny, s Longboardem na druhy. Nebud zevla a pojed taky ;)

LONGBOARD: Cus ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    mu hehe ;)))

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: hm tak ze by pro 08 jsme jeste porad zustaly underground?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LONGBOARD_CZ: Zdar Tome, vítej :) ... Jinak original nick vid ? :D

LAIO
    LAIO --- ---
    ...putovní výlet s prkénky...:-D
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vyrazil bych autama někam na tejden v létě spal ve stanu a jezdil z kopečku...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...kdy pojedem hledat nějakej kopeček?
    KACZER
    KACZER --- ---
    no jo. to je tak, kdyz se nepodari prvni zadani.
    LONGBOARD_CZ
    LONGBOARD_CZ --- ---
    Zdravim vsechny downhillers !!! Konecne muzeme diskutovat pohromade !!
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    A je to v loji :( ... ale tak snažil ses, díky ;)
    Co ted pánové? - nějaké další vyhlídky?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vážený pane
    již dne 7.května 2008 jsem Vám sdělil, že zastupitelstvo obce Moldava neschválilo (Tohle slovo o dve velikosti vetsi a psano boldem - poznamka Zoltan) Vaší žádost o souhlas s uzavírkou silnice II/382 pro akci "Czech Downhill Session". Jak jsem byl dnes informován, vydání souhlasu neschválilo ani zastupitelstvo obce Mikulov. Sděluji Vám, že rozhodnutí zastupitelstva obce Moldava bylo konečné a Vaší opravenou žádost ze dne 13.5.2008 již zastupitelstvo projednávat nebude.

S pozdravem

Tomáš Tvrdík v.r.
    místostarosta

Obecní úřad
    Moldava 113
    417 81 Moldava

tel : +420417822727
    mobil : +420603205990
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyby se nekdo chtel hlasit na RockndRoll 2008 tak to stoji 160 ecek. Dneska jsem to zaplatil. Ceska banka naprosto kupodivu potrebuje celou vec zeslozitit, takze vsechny poterebny data, ktery k tomu potrebujete jsou nize napsany. To co maj na webovkach v zadnym pripade nestaci.
    Tak ted este zaplatit Almabtreib. Uf.

Bank Transfer to:
    account owner: Gravity Sports Austria
    Bank: Volksbank Vöcklabruck-Gmunden
    accountnumber 45219690000
    bankcode 42830
    Austria

For International Banktransfers:
    IBAN AT784283045219690000
    BIC VBOEATWWVOE

hope this will help
    alex

Gravity Sports Austria
    c/o Alexander Frischauf
    Wildenhag 20/2
    A-4880 Strass im Attergau
    Austria
    Phone: +43/699/10 10 2166
    www.gravitysportsaustria.org
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    TORNADOETA: No přesně a nebo jak píše Lungpis- je to na zip :)
    Každopádně já jezdím s pracákama a basta!!! :D
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    B_KOMPLEX: ty co mam ja a co jsem videl tak vetsina ofiko se dela na suchej zip, ale az na palce to tam fakt celkem drzi .:D
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    TORNADOETA: takze kdyz jedny uz hodne sedres,strhnes ten zbytek a chemoprenem nalepis nahradni nebo jak?
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    B_KOMPLEX: některé jsou dělané na pevno, ale spíš jsou dělané na nálep, tudíž se daj v klidu měnit ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam