• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nepujde se někdo o víkendu povozit...?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: dovez mi nakou hezkou stickerku.....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Komplex: feer, jsem zvedavej, co to umi a neumi.

Jinak, nevim jestli jsem to sem uz psal. Jsem dohodlej s klukama z www.longboardshop.de ze si od nich vezmu veci a predaji mi je na Almabtreibu. Takze jestli nekdo neco odtamtad chcete, muzu vam to privezt.
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    ZOLTAN: nestras;]

jinak freebord mam uz na ceste,pak hodim reference
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Nedejboze zapomnel, ze zapomnel, ze voni zapomneli?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: zapomněls na to že vodpovedeli, zapomněls jim to poslat, zapomněls se zeptat na ministerstvu jak to vypadá, nebo jsi nám zapomněl říct že uz odpovedeli, nebo snad dokonce jsi zapomněl co odpoveděli?
    KACZER
    KACZER --- ---
    KACZER --- --- 17:30:45 9.6.2008
    boze.. vidis, po navalem sem na to zapomnel...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: hele už ty blázni ministerský vodpoveděli?
    KACZER
    KACZER --- ---
    boze.. vidis, po navalem sem na to zapomnel...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak tukam na drivi, vypada to, ze vsechno je zaplaceny, zaregistrovany a udelany. Tukam, at to vsechno vyjde a fakt odjedem. Jsem natesenej jak knedlik na plazi, na jizdu. Odtamtad uz mame dohodlyho spicha s par lidma. Myslim, ze nuda tam rozhodne nebude. Nechapu trosku. Clovek ,co mi privez kola a vlastne to tady diky tomu odstartoval je dlouhodobe mezi prvnima peti v lugi Tesi se, ze pokecame, jak se to tady za ty roky zmenilo a co a jak. Dal jsem v kontaktu s capkem z IGSA, co ma velky zajmy to tady rozjet a pomoct za IGSA. Tak uvidime, jak se do toho oni budou moct obout a co pro to budou moct udelat.

Coz me napada, KACZER, jak to vypada s tema pripominkama na nase vleesdruzeni?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TZakze ohledne zavodnich cisel v IGSA, pokavad by se nekdy nekdo chtel prihlasit je to nasledovne:

Only the first 25 of Downhillskateboardranking get they´re Worldranking Number, the
    other Numbers the riders will get from me about 2 Weeks in Front of the Races( its
    to expensive to produce the numbers up to 500 or something else). U will get ur
    Number at the Event. if u race Streetluge ist not a MUST to have a Numberplate like
    u find it in the rules. Don t worry about Numbers ;). Also if ur Luge is not totaly
    in the rules, dont worry, we modyfy it till it is in the rules. I got 25 free 50
    Meter Rolls of Tape sponsored. There is no Problem, we cant handle !!!

The System with the riders Numbers is: we use the Worldranking from the Year vefore,
    so i sort in Front of the event the riders into right positions, then i give them
    the Numbers. The System in the Rules is from the "golden Times" Red Bull sponsored
    BIG, and the Cost for the Numbers was no problem, but since 2003 the Scene is
    without a Major Sponsor, so we had to save money. The first "official Number " u
    will get, will be ur 2009 Worldrankingnumber - couse u earned points and have a
    Wordrankingposition.

if any questions left be free ask me - no problem

Greez Eimer

IGSA Chief Steward Europe

LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    lyricko epicky poeticky report s mych nocnich pojezdu v us ... ;)

http://blog.oikoo.net/tokosan/2008/05/26/night-sessions/

TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LONGBOARD_CZ: Hlavně aby se nám podařilo vykoumat něco u nás... :)
    LONGBOARD_CZ
    LONGBOARD_CZ --- ---
    rikal sem zoltanovi o freeride akci na slovensku , bude to zacatkem srpna, jakmile budeme mit casovy plan, a blizsi info tak to hodim sem, vsichni jste vitani !!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Vim, tak to napis, ja to nedavam napsat, vis jakou oblibu mel muj nahoz u tebe ;) Blby potrebujou poucit, jak se to pise, aby to meli jako vzor! :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: no vis co, jen upozornuju :) at nejsme za bandu dementu.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LONGBOARD: Jedinej, kdo o tom rozhoduje je sprava a udrzba silnic a mjitel pripadne zpravce silnice. Ostatni, jako dopravni podnik, kterymu tam vedou linky, nebo fizlove k tomu maj pouze pripominkovej charakter a muzes je poslat do pixi. Muzou jenom rict, ze tam nechhtej pristani ufo na vikend, ale to je asi tak vsechno. Ten kdo do toho muze kecat je ta urednice, ktera vam to zatrhla a sprava silnic. Ostatni musis jenom informovat, ze tam ta akce bude. Rikal jsem ti to uz...

KACZER: Ouk, tak vysej, jak by mel vypadat uvodni dopis, rad ho preposlu ;)
    LONGBOARD_CZ
    LONGBOARD_CZ --- ---
    kdyz sem minuly rok delal zadosti pro zavody na sternberk tak jsme je delali podle pravidel co nam zadali SUS ( sprava a udrzba silnic) , Policie ( dopravni ) , a Mestsky urady.. uspesny jsme byli - z 9 kusu jsme dostali 8.....akorat stara baba to zamitla :))

pokud nekdo chce videt jak vypadali tak napiste na mail ..

LB zdar

KACZER
    KACZER --- ---
    ZADANI O TRATE + AD: ZOLTAN: ZASE OPATRNE HOSI, jestli to budou zadosti ala video z aktualne, tak nikdy zadnou trat neuvidime ani na fotce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam