• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    ZOLTAN: jestli jste vykladali tarot, tak smrt je jenom znamenim toho ze neco skonci a neco zacina, nove zacatky, velky prulom apod. nerekl bych ze to musi znamenat smrt, spis by to mohlo byt zrozeni noveho zavodnika...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Prave ze nezertuje. Vo to vic mi prislo hodne husty, kdyz ty karty takhle prisly... Nic, nechme to bejt.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nedelej pičoviny kurva vo tomhle se nežertuje....

davejte bacha....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mame kombinezy!
    V sobotu neuveritelnej nakup v Norimberku, docela svanda, dva Cesi meli vanoce v obchode. Meli posledni dve kombinezy a obe nam akorat padly. Takze mame.

Ted este nevim, co udelat s budoucnosti. Vcera mi zena vykladala karty a prej se na tech zavodech zabiju, sem ji to vytrh a procet to a fakt to tak vypada. Takze komu mam v zaveti odkazat veskery fosny a prislusenstvi ? :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    LUNGPA: ...když golfové hole maj na e bay kolikrát přiklepnuto kolem 74 doláčů...netušim kolik to dělá u nich. Pořádně to proštuduj, já anglicky neumim ale netušim kolik to muže stát...nic tam o tom nepíšou...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LAIO: na klasickou postu je to veliky a rekl bych ze fedex, ups apod, to postovny vzhledem k rozmerum muze byt klidne i jako cena toho kola, posilal jsem golfove hole a uz jenom kvuli te dele to spada do kategorie 300$+ za postovny posta klasicka US posila do cz jen baliky v rozmerech v souctu do 72 palcu... (nebo 76 ted si nejsem jistej..), za kolik to budou shipovat tobe?
    LAIO
    LAIO --- ---
    LUNGPA: ...já do toho jdu a normálně si to tam objednám...a ty si to tam kup a pak si to pošli domu poštou, to tě vyjde ještě levnějc...
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    LAIO: Fatching sweet!!! ale kolo do letadla asi fakt nedam, ale ty ceny jsou ty techdle veci fakt svetovy ;DDD hned bych do neceho takovyho na streetovy pojizdecky selll....
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    tak sice jeste neslajduju jako kabrnak, a zatim na to ani nemam kolesa, ale davat si zatacky a nebo y takovy minislajdiky s hustej kopcu jednou rukou drzet prkno druhou pekne supat po asfaltu jako moc me to bavi se do toho pokladat a cela vec mi tak dava o hodne vic moznosti, a i bezpecnostne jako davam si to parada...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    DEEBON: hele v tech rumunskejch horach byly silnice prece pekny;)este musim naucit kacu,aby uridila nakladak a pekne vyblokovala auta za ni a ja si dal pred ni dolu v klidecku pojezd aby me ty dacie nerusily :]]
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    B_KOMP: slusne pyco:)) hlavne to chci videt driv nez to zkurvis na tech polnich balkanskejch cestach :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: však vim vole...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vcera sem videl drahy WOJTYLO na vaclavaku dole typka, co mel to kolo jako chopra. Vypada to fakt luxusne, to se musi nechat ;)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    tak vcera prvni zkusebni jizdy,otlucenej sem pekne,
    prani toho,ze to bude jak na snowboardu se uplne nesplnilo:] je to trochu neco jinyho,ale pude to.chce to bejt na zacatku dobre opancirovanej. jeste si mozna trochu pohraju s nastavenim strednich kolecek.nejproblematictejsi zatim pro me je,ze kdyz nemam dostatecnou rychlost a chci prenyst vahu na druhou stranu a setrvam dyl nez je zdravo na stredu,stane se prkno neovladatelny.kdyz sem zkousel to brzdeni slajdem,tak se mi to zase kolikrat kouslo tak,ze sem sel dopredu na hubu.ale je to parada,uz se tesim,az tohodle bejka zkrotim!;]
    co se tyce leta,nakladam svoje prkynka do nakladaku a jedu brazdit balkan a jizni evropu do konce zari.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    B_KOMPLEX: Ano, to by me taky zajimalo. Uvidime tenhle strojek v lete? Rad bych se na tom projel...

KACZER: Hlavne rozbij oprasatko, at mas v sobotu v Norimberku za co akupovat ;)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    B_KOMPLEX: ou je ... to me zajima!!!! napis jak se jezdi...
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    tak mam ho!!!,poslali k tomu jeste partu peknejch samolepek a celkem slusne naplneny dvd od zakladu jezdeni az po brutality....kdyby ste videli ty trucky...to treti kolecko tam neni jen tak,ale jeste je na takovy pruzine,aby se dalo lip tocit a porad to nehranilo.da se u nej nastavit i jak bude vysoko...poslali to vsechno zvlast,du montovat;]
    KACZER
    KACZER --- ---
    jeste ze to pres ten chcanec nevyslo.. bych byl nasranej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam