• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: taky me to sere, celý to vyjebal ten soud....no uvidim kdybchom vodlítali nějak pozdejc přijel bych aspon na čumendu odpoledne....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, skoda. Pozdravuj Olinu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: laič myslim že pojede s váma....spojte se s nim.... jedu na dovolenou s Olinou
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jak se na to teda tvari LAIO, abych nastrelil? Ten jede predpokladam s tebou?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Skoda, tesil jsem se, ze se konecne uvidime pohromade, protoze to znamena ze neprijede ani LAIO a dalsi, ktery jsou na tebe navazany. Psalo mi par longboardaku, ze se boji jet tu trat, ze to vsichni budou hnat rychle. Tak jsem jim psal, ze neni problem, ze pojedou dedove, stary veterani srazu, ktery to nezenou a muzou tudiz jezdit s vama, ze to je v klidu a skolu dostanou od vas. Takze zase les. Skoda.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: vole tohle je jedinej termín kdy já se dostanu k moři...mel jsem bejt uiz zpátky, ale 20.8. musim k soudu - tak jim zkus vysvetlit, že jsem u moře...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Di do hajzlu, vis o tom mesice, ze to bude tenhle termin...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    chlapi kurva jsem na dovolený od 21 - 31.8......sakráááááá
    KACZER
    KACZER --- ---
    sem doma. :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak to je velevelka picovina, aspon to tak vypada, ale ono si to svy fajnsmekry najde ;)
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    HEAVYN: Každopádně nepotřebná volovina :D
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    co je zas todle za krasu? to vlevo vypada jak sevcovy kridla :)

KACZER
    KACZER --- ---
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: nene :)) jsem googloval ,)
    WOJTYLA: ZOLTAN: ale jde panove, staci znat ty spravny adresy :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: bez dalšího prográmku to nejde, ale stahovat to jde.o)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: udelas mi maly manual, jak se z jutubu da stahovat bez dalsiho programku? Asi sem to nekde prehlid...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Poreseno, jen doufam, ze nejaky rozliseni to mit bude, chtel bych to pustit na platne... Vecer prozkousim...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: z jůtůbu se dá stahovat, případně se dá linkovat z jůtůbu na tvejkch stránkách
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nevite, kde bych sehnal nejaky videa ke stazeni? Ne na youtubu, ale ke stazeni. Longboard, buttboard.... Proste tenhle downhill na koleckach...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam