• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ten článek je skvelej a myslim, že máš skvelou rozumnou ženu!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...mno...já se dohodl s přítelkyní že ji z toho vynecháme, nebo...ona se z toho vynechala sama. Teď mě to sere páč by si holky mohli vytvořit vlastní divizi a začít tam popískávat ty svoje písničky......a nebo jednoduše, ženský nebrat...pokud zrovna nedělaj rugby, nebo si občas nedaj do držky se skinheadama...:-D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tak prej to mam brat s nadsazkou, ze je to tak psany. Kazdopadne dobra podpasovka, to ji nedaruju!

http://www.yellow.cz/blog/28-29/osobni/26/to_je_romantika.html
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: ...mno já zatim zrovna nemam dvacet na letenku, ale mam tam taky nějaké kontakty...ale kdyby se stalo že budou nějaké koruny okamžitě se přihlásim. Známej tam pronajímá barák surfařům i prkna...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Jakoze jit na www.longboard.cz a nahaazet to tam na fora od downhill sessionu, ze se nam stala tahle vec a fakticky poprosit, jestli by ti nekdo neprispel.
    KACZER
    KACZER --- ---
    MIMOCHODEM LAIO + WOJTYLA: v zime a na jare, budu delat surfovy kempy na kostarice. prvni kemp, kterej bude asi pres silvestra, bude vicemene zdarma, jen za naklady, pac to bude takova otviracka.. jedu tam uz nejak na zacatku prosince, takze obligatni otazecka pro mistni surfery. jedete? letenka je za 20.
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN:
    LAIO:
    WOJTYLA: ooo dekujeme! velky respekt!

ZOLTAN: tomu nerozumim ani slovo. :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    a mozna by nebylo na skodu rozhazet to po longboardu bezemotivne, at se nam nikdo necili...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Visis mi neco pres 120 E, tak si jich polovinu nech na auto.

Cilize prispivam na auto 60 Ecek.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    http://www.sven-photo.de/galerien/rockandroll2008/02thursday/content/Rock_Roll_2008_Do_430_large.html

Jak seta dycky vypada, ze pravdepodobne umer a uz na ty fotce ma tak 4 zlomeniny a pak si da Itala, to mi proste hlava nebere :)))
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: ...tak už ti to letí, poslal jsem čtyři čenta...doufam že se lidiové přidaj...když pošle stejně ještě sedm lidí tak tam bude kus aspoň...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...nějaký předčíslí symboly nebo nějaký dilinoviny...?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...počkej teď to tam mastim...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    po vejplate pošlu taky
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    laio pošli mi do pošty kolik jsi prispěl hodim to na nástěnku
    LAIO
    LAIO --- ---
    KACZER: ...nevim jestli to bylo s náma nebo bez nás, každopádně já jsem nic neporegistroval a nebyl jsem tolik vožralej, páč jsem měl jen pár piv a nějakej rum s kolou jeden, takže jsem byl dost při smyslech tak jsem čekoval jak jede...nic méně těch jízd tam bylo víc a byli jsme dost rozpovykovaný, tak čert suď kse se to tam vzalo...každopádně číslo účtu mam zítra ti tam posílam nějaké love...:-)
    KACZER
    KACZER --- ---
    muhehe :)) tady je : 2605197028 / 5500
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kaczer: - hod číslo učtu na nástěnku nebo ke me do pošty...dám to na nástěnku...

myslim, že přispět je fer...kdo přispeje necht mi napíše do pošty vystavim na nástěnce aktuální stav konta "Kačerův Blatník"
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyby nekdo chtel vyber nasich ksichtu + neco navic z tech stranek, tak www.uschovna.cz

Číslo zásilky: Uschovna48b671669df3026
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam