• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: no vidis ze to zvladnes i ty :))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nemam s tim problem, jen na to nesmim zapomenout ;)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...velrybu v osm hodin večer najde každej ne...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nehystercim, tak zase sundej ramena... Chapu naprosto co se po me chce a cekam, az vymyslite nejaky datumy a dame se do toho...
    KACZER
    KACZER --- ---
    DEEBON: ono taky nikdo neprijel. ale to nevim jak zoltan s tebou domluvil. co tim mas na mysli - wigwam + nekdo zodpovednejsi ?

DEEBON: neresim kdo co tady mel k tomu o cem pises. jen sem ti psal, ze naprosto zbytecne meles s nejakejma invektivama sracky. tim to zacalo, tim to konci.

ZOLTAN: nejdriv si v klidu sedneme a nehysterci kdeze sezeneme penize. zatim na stole nemas ani smytko slamy, a na kecy ti nikdo nic neda. musis mit nejdriv nejaky papirky, pak za nekym muzes jit. kdzy za nekym pujdes bez papirku, muzes si snadno zavrit dvere i kdyz na podruhy s tema papirkama prijdes. kapisto?
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    No tentokrat by asi zadny holky nejely . . .. pokud by tam mel bejt wigvam apod, tak by tam musel nekdo zodpovednejsi :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jo a DEEBONe, doufam zep okud prijmete ap ojedete na akci, tak tentokrat to holky najdou, jestli si muzu rejpnout :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Obcanky! Chci videt roztrhany obcanky kluci! :))))
    Vyserte se na hadku o rebullu a podte radsi premejslet, kde ten baksis sezenem ;)
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WOJTYLA: nemam zadny nutkani, to neni nic osobniho, napsal bych uplne stejne komukoliv u koho by mi prislo, ze mele s prominutim stejny hovna. Jestli to chces resit dal tak v poste.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DEEBON: hele stačí...

Zoltan se ptal co nás koho napadá....to že se cejtíš dotčenej, páč děláš pro redbull je mi líto, ale nikdo tu nepsal "srát na redbull". Jen jsme každej napsali co nás hned v ten moment napadlo, tak se prosimtě uklidni.

Opravdu nevím, odkud pochází tvoje nutkání neustále se vůči mě vymezovat, já jsme s tebou zádnej problem nikdy nemel, pokud ho máš ty semnou, musíš si ho nák vyřešit sám.

Pokud chceš pomoct, budu ti vděčnej, pokud chceš poradit jak to ve sponzoringu tehle akcí chodí, budu ti taky vděčnej, ale halt asi budeš muset zvolit jiný komunikační modely.

Tím to pro mě končí...

DEEBON
    DEEBON --- ---
    KACZER: jestli myslis me co se srani do huby tyka . . . . . tak hosku, ja jsem moznosti spoluprace z moji strany - RedBull - Zoltanovi predlozil. To, ze to nejsou prachy, ale postkytnuti zazemi, produktu a eventuelne jeste naky pridany hodnoty povazuju vzhledem k charakteru akce za adekvatni. Podle toho co tady pise ZOLTAN mi prijde, ze je RB zatim jedinej, kdo neco na nabid. Proto sorry cywe, ze se ozvu kdyz se tady WOJTYLA ozve zpusobem "srat na Red Bull, oslovime Semtex nebo Erektus" aniz by evidentne mel trochu shajn jak to chodi. Nicmene pokud WOJTYLA zalobuje a vytahne na tu akci ze Semtexu prachy, tak smeknu klobouk i paty!
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: pristi tyden pondeli vecer, 20h velryba na narodce ?
    KACZER
    KACZER --- ---
    ajeje, to jsme presne potrebovali takovyhleho chytraka, co si tu bude s**t do vlastni huby.
    nechces nam jeste neco rict o tom jak fungujou korporace?
    .)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    DEEBON: mno chytrýho nedělám, to je tvoje životní role....o)

to byly proste jen veci co me hned napadly...

a když si dáš tu práci a přečteš si pořádně co jsem napsal, tak uvidíš že o nikom z coca-coly vubec nebyla řeč....ale chápu, že toho máš moc na to abys pořádně četl kdo co píše....

každopádně, je vidět že jseš přes tyhle veci odborník, tudíš by ses jiste rád zapojil...napíšu ti kdy a kde, mužeš přednést svoje nápady
    DEEBON
    DEEBON --- ---
    WOJTYLA: misto RedBullu Semtex ci Erektus? :))) ty fakt nejses malej Lojzik, kdyz uz delas chytryho, tak bys moh vedet ze Semtex a Erektus je jedna firma, jinymi slovy dva ruzny drinky z portfolia firmy Pineli. Mozna ze kdyz ti nevyjde ten kamik z CocaColy, tak bys moh jeste oslovit Fantu a kdyz ani to ne, tak Sprite nebo CocaColu Light - tam nahodou nekoho neznas? :)))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    KACZER: Jsem v zasade pro, kdyz to napisete nekdo kultivovanym jazykem a nebudu to psat, nemam vubec nic proti tomu... Dejte datum, at se sejdem...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: ...no nejakou koordinaci by to jiste chtelo....
    KACZER
    KACZER --- ---
    spis bych si na tohle sednul. at to zas nedopadne jako se vsim zoltane. nic proti, ale tyhle tvoje hura akce nemeli pmoc uspechu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: 200 litrů pyčo? hu no tak to nebude snadný....hod mi do pošty náký propozice, místo čas dýlku předpokládanou učast a hlavně čísla tabulky grafy...bez toho zádný sponzoři nic nedaj....proste dej mi notičky...nákou vomáčku co jim povykládám...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Fer, prosim rozhodte site. TO co potrebujem sou prachy, ne produkty. Kdyby nahodou nekde neco zacalo vypadat, dejte mi prosim vedet a dame se do toho, at to nejak vypada. Potrebujem zhruba 200000, takova kulantni sumicka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam