• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KACZER: umis jednoduchy on lineCRMka provazany se softem callcentra?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Docela to slo, povedeny narozeninky si mel ;) Akorat sem te v pracovnim trosku nemoh poznat :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...bluehe, to byla vařba....:-)
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    Longboard Mini-Series EP1: Western Sessions "Thunder Snow"
    http://www.youtube.com/watch?v=4xwlhgrOWmU
    KACZER
    KACZER --- ---
    WOJTYLA: jestli vis o nejakejch zakazkach na online aplikace, weby, design, kreativu, content management systemy, eshopy, programovani na miru, online kampane a tak podobne, muzes si u me dobre privydelat :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: hahahaa :DDDD
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    jakmile se finančně zas hodim do normálu, tak jiste pár kořalek kvalitních hrdlem prolejem....vo to se neboj, momentálně sem rád že mám do jíst...vetšinou...o)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: ani neuvidíš - víš moc dobře že nejezdim...az se jednou dokopu ke kárce, zajezdim si...ale na prknou jsem starej a tlustej...:-))
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...tak proto to tam bylo v pátek zabraný, hehééé...tak to nevim jestli pojedem do kamenice...do pitchi...to je nějak na podzim tolik narozenej magorů? ...sem netušil...na tohle pak má člověk šetřit prachy...hehé...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyz jsme v tomhle klubu tak je treba vyjimecnej tim, ze si myslim, ze je nas nejlepsi jezde na lb v tyhle zemi - zatim. Treba tim je minimalne pro me vyjimecnej a ty si taky vyjimecnej, protoze sem te nevidel na trati a ani na jedny akci s nama jak je rok dlouhej. Si taky vyjimecnej :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: jo tak, já myslel že je nečim zajímavej a von chlastá a vytahuje si sprcky z nosu...

....asi stárnu....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyby si konecne vytah sam sebe aspon na jeden vejlet s nama, videl by si kluka, co si strci sprcu do nosu a vytahne ji hubou, kali jako buh, je mu 20, ma za sebou kus zivota a na prkne jezdi dost krute. Ale to by si konecne musel vylez z diry ;)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    kdo je kurva Vincenzo?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Nebudte lemry a podte taky!!!!

Vincenzo mi psal a prej to vite. V nedeli je kalba s nim, slavi narozky a ze ste zvani... Takze vam to asi nejak nedorazilo, toz preposilam ze SMS

16.11.
    http://www.prague-indoor-paintball.cz/index.jsp?sitePage=Main&iframePage=null
    Tady to slavi a to si piskej, ze nejakou barvu rozmlatim po svy pritelkyni velerad..

KACZER
    KACZER --- ---
    co vincenzo?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A v nedeli tusim Vincenzo, tohle bude narocnej vikend :)
    KACZER
    KACZER --- ---
    LAIO: tywoe den potom tam ma lucka s thomasem party.. .)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: No doprdele, Vincenzo zve na kalbu v nedeli, ty takhle, to zase bude v Alejich nablito ;) Prijdem se podivat, to vis ze jo ;) Uz jsi psal mame a ostatnim lb lidem co tu nejsou, ze bude parba?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LAIO: ste se s tou olinou nedomluvili já se z vás poseru fakt....

LAIO
    LAIO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam