• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Ok, v nedeli se pridam, jen mi reknete v kolik kde, vezmu fosnu a sjedu si to s vama na lezaka...
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    na freeboardu je to v pohodicce, aspon ty driftovany oblouky krasne klouzou, ale kamos co se mnou jezdi na skejtu se vcera nechutne rozbil, ale me to drzelo celkem v klidu (ve finale chodniky jsou uplne suchy, jen ty silnice jsou trosku namrzly)... Navic na sjezdovce taky mrzne a clovek se rozhejbe takze mi to zas tak nevadi ;)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    FINGER_OF_DEAD: jeste sem nezkousel takhle vnoci,je to ok,kdyz mrzne?
    tento vikend nejsem vubec v cr bohuzel
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    tak jo, bohuzel jdu v patek i v sobotu pres noc do prace takze mi to asi nevyjde, ale v nedeli by to uz slo. Tak pokud mate cas tak se muzem sejit na zastavce Dyrinka bus c. 131, jedenacta mi prijde akorat, jeste stihnem mozna i dva busy zpatky nahoru
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    okej, my chodime jezdit z hanspaulky dolu na podbabu, ale pres den je tam vrazednej provoz takze se schazime treba az mezi 11tou a 12tou vecer. Meli byste zajem o nejakou hromadnejsi akci?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    FINGER: Nahod a freeride muze bejt :)
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    FINGER_OF_DEAD: neni,proc se ale nedomlouvat tady zejo;)
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    nemate nekdo doma na prodej starou desku na s8, kolem 80cm, staci mi i omlacena, kdyztak do pocty, dix
    FINGER_OF_DEAD
    FINGER_OF_DEAD --- ---
    existuje tady nejaka freeboardova sekce? Trate, srazy na pojezdeni v praglu atak?
    LONGBOARD_CZ
    LONGBOARD_CZ --- ---
    Zdravim mistri a priznivce downhillu :)

Zoltane : pomuzu s cimkoliv , dej vedet ( sponzory, trat, priprava , papiry, atd......dame pivko ???

Dh zdar vsem :) !

KACZER
    KACZER --- ---
    znam, kruty.. ,)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    HEAVYN: Videli jsme v zavodech na rychlost v Rakousku a fakt nechapu, jak se to sakra ovlada :) Ale lita jim to veleslusne...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    todle vidim poprve
    dirtsurfing :]
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    deska neni uplne rovna,ale jako vsechny speedemons trochu kolibka,coz me treba vyhovuje,ale nemusi to tak mit kazdej
    B_KOMPLEX
    B_KOMPLEX --- ---
    kdyby ste nekdo chteli,tak tu mame na krame 1ks Speed Demons Koi II Complete Longboard - 39.0 in. se zvedlou patkou
    je tu za 3490,muzu zaridit 10% slevu.k vyzvednuti v praze nebo za 120 pres ppl
    je to spis takovej kousek do mesta,ale prijemnej;)
    KACZER
    KACZER --- ---
    chtelo by to regnout domenu a spustit tam diskusni pracovni skupinu...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: beru si na starost držení palců at to dobře dopadne!:o))
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    - Takze to vypada nadejne, IGSA mi nepsis priklepne pouze NARODNI kolo, druhy rok muze byt mezinarodni.
    - Dale akce se planuje nejsis na 5 - 9 srpna pristiho roku, co jsem koukal do rozpisu, lidi by jeste meli bejt v Evrope a pripraveni jezdit, je to tyden po Italii, takze sranda by mela byt v dostatecnym poctu, pak jedou lidi do USA
    - Zitra jedu na Kozakov za starostkou, abych se dohodl, dle telefonatu prijemna pani a kdyz nenarazime na neco zasadniho, jdeme na tuhle silnici.

- Ted to nejzasadnejsi: Prida se nekdo do organizace, nebo to mam cely na hrbu? Muzu s nekym z vas pocitat a muzu mu zadat nejaky bojovy ukol? Je toho docela hromada. Sponzorama to jenom zacina...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam