• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!

spřátelené weby.....

http://www.longboard.cz
    http://www.buttboard.cz
    http://www.downhill.wbs.cz
    http://www.skiboards.cz

První česká downhillová parta

= poslední akce v Litvínově - foto & video =
    FOTKY v galerii
    VIDEO v zipu, 175 MB

BUKOLIK
    www.bukolik.ch

SHADYHO FOTKY
    Album Long

KOZÁKOV CHALLENGE

vo nejvetšího dědka...

110 hlasy od 110 respondentů

rozbalit záhlaví
      LAIO
      LAIO --- ---
      BIRK: ...no já to věděl ihned:-)))
      BIRK
      BIRK --- ---
      WOJTYLA: jezdim na longboardu :D

LAIO: no prave proto jsem psal...docela me to prekvapilo a chvili jsem uplne zmatkoval jak tu vlnu mam osedlat...resp nez prisla s emee na to zeptala kamoska a ja si najednou uvedomil ze to mam dvakrat jinak :D
      LAIO
      LAIO --- ---
      BIRK: ..to máš nějaké hybridní uspářádání mozkovejch hemisfér:-) ...já jsem pravák a jezdim obojí levou dopředu. Představa že bych jel na skejtu tak a na surfu naopak ve mě vyvolává podivnej strach z nějaké mě neznámé schyzofrenie:-))) ...ale jestli to tak máš, tak proč ne...
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      BIRK: nejezdíš, na surfu jezdíš levou dopředu...
      BIRK
      BIRK --- ---
      WOJTYLA: WOJTYLA: tak to sorry ze ti nicim tvoji teorii
      ja jako pravak jezdim pravou...

jinak dnes supr cruise...od main beach po mermaid beach ...cca 7km jednim smerem...ten vyhled na more mi u nabrezi smer Zbraslav mi bude fakt chybet...no snad to napravi cepovanej granat v Dasni smerem domu :D ale nepredbihejme jeste par kontinentu ceka
      WOJTYLA
      WOJTYLA --- ---
      praváci jezděl levou dopředu
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: Jop, jsem myslel, ze to mas taky krizem, tak si to blbe pamatuju... POroste jak poprvy nasednes na prkno, tak uz jezdis, stejne jako s plastometem. Nikdo ti nerika do ktery ruky si to ma jak dat, proste se toho chytis a je jedno, jestli jsi levak, neb opravak. Tak to prosimte nezkousej prehodit, budes mit akorat odreny ruzny casti tela...
      BIRK
      BIRK --- ---
      plastomet? neco s airsoftem?

tam to mam ok ... resp pravou vybiham :D
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: JOp. Zavzpominej, ve ktery ruce drzis plastomet, mam pocit ze to mas taky prekrizeny, ne? Nornmoska, jako pribor atd :)
      LUNGPA
      LUNGPA --- ---
      YouTube - Optimistic Rebel Longboarding
      http://www.youtube.com/watch?v=LDrOk5moIjs&feature=sub
      BIRK
      BIRK --- ---
      tak na cruising mi prijde celkem uchazejici...resp jako prvni prkno...nevidim problem

jinak takova vec k zamysleni :D

jsem pravak a jezdim na prkne s pravou do predu...a ted ten sok...kdyz surfuju tak levou do predu...

zkousel jsme to na prkne otocit a nekolikrat jsem se rozstipal...az jeden Aussie dude me sel sbirat :D

tak si rikam ze je to zvlastni resp...mete to nekdo podobne?

surfing, snowbording, longboarding....hmm
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: wobble jsou povoleny treky, nebo spatne rozlozena rovnovaha. Obecne to ale chce utazeny treky dost, ve vetsich rychlostech to pak stejne ohnes...

Neni to uplne spatny prkno, koukni na cem jezdi Misak, zeano...
      BIRK
      BIRK --- ---
      kdyz se jede downhill utahujete trucky? ja jen ze jsem to trochu pustil z kopce a dost me prekvapilo jak divoky to bylo...
      BIRK
      BIRK --- ---
      tak nakonec jsem odesel s encim uplne jinym co jsem vlastne ani nechtel ale spokojenost...
      poridil jsem http://www.boardshop.com.au/servlet/the-6032/DREGS-FIBRESLIDE-DROP-COMPOSITE/Detail trucky 10'' kola 76mm

libi s emi ze je flexi, komunikuje s pohybem tela a hlavne je nizko i pres vetsi kola...supr...jinak je cervenej :D
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: np
      BIRK
      BIRK --- ---
      no tak to jsou nejvetsi v nabidce...ale dnes tam jdu osobne tak se optam a zkusim neco vetsiho
      dik za rady
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: Pade na tom de jet a klidne i vic, ale uz to neni takovy posusnani, visjak. Tohle prkno neni na uplnej sjezd.

To ti nepovim, protoze tu desku nedrzim v ruce. Jako 77 jsou dost maly kola, klidne bych se nebal treba 82+ Predni treky ti drhnout nebudou stopro, presahujou ven z desky. Co se zataceni tejce, tak si kup takovou tu plastovou desku (tady ji maj v Bauhausu za pado) co je cca 0.5 cm silna a kdyz to bude drhnout, tak to proste vypodkladavej tak dlouho, az to bude koser. Nebo utahni kingpina. Mezi timhle si holt musis najt rovnovahu, jak to chces mit. Ale teda 77 kola nejsou trosku malo? :)
      BIRK
      BIRK --- ---
      tak to bylo prvni misto co me napadlo... Od vysaku pod zbraslav je to navic 6km problem je ze to mam najezdeny kolem tak ze znam kazdej cm resp kdyz muzu nechci tam ale je pravda ze stromovka, letna, A1,...jj neco se najde... No to je fuck muj boj

anw s tim co jsme tady resili...da se to prkno pouzit i na nejakej sjezd...resp bude zvladat rychlost?

Jinak viz ten odkaz+never summer clear 77 -77a+randal 180... kdyz volim tyhle velky kola...nebudou moc velky aby treba pri zataceni drhly o desku?
      ZOLTAN
      ZOLTAN --- ---
      BIRK: Kdyz das rovnou objednat, nacpe ti to do chrtanu rovnou randaly 180. Dobry treky za malo penez. Vem je. Randal vi co dela, dela treky 20 let. A drzej, sedej. Ne jenom pro nas lezaky. Jsou malo siroky. Dostatecne na to aby jsi na nich mohl jezdit a malo na to, aby ti to precnivalo krosnu. 180 je dobra roztec. Jasne muzes mit Magnumy za 150 E jeden, ale proc, zeano, kdyz s tim zadny herdy nebudes jezdit. Takze hledame neco kolem tech 20 e a tam dle myho soukromyho nazoru proste vede Randal na cely care.
      V Cr je dost mist, jen musis hledat... Kdyz si chces jen tak zacruisovat, je tu mist vic nez dostatek. Zahrabej v pameti po vsech cyklostezkach kolem Prahy a mistech na brusle. A voila, podel vltavy, nakrasno tri kilacky uplne po rovince napriklad...

BIRK
      BIRK --- ---
      tak vzdy to muzu hodit do krosny... s tim ze kus bude cumet...to je ale sumak...

co s etyce trucku by me zajimalo jakou velikost...resp kdyz kliknes na ten odkaz...jaky by si doporucil...

jinak to mam na cruising...resp kdyz nejsou vlny abych se mohl projet i tak...no jinak v CR to vidim jako dost problem...resp kam s tim vyrazit...samej kopec v praze a kdyz ne tak kostky...zadny pojezdy jako tady...no jinak si to planuju vzit s sebou na cesty...jako pokracovat dal...takze vaha je taky dulezita... resp budu to tahat s sebou celou indonesii a guatemalu
      LDS
      LDS --- ---
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam