• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    ZOLTAN: ok ok zkusim něco pohledat ... ty si myslel kterej přímo longboardshop ? longboardshop.de ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LDS: S Jastama je ot takove ponekud slozitejsi v soucasnosti i v minulosti., nech si o tom nekdy vypravet vesele historky z nataceni u patnacteho piva na Senince... Je ot vyzivna story.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NILOR: Ok, kazdymu dle jeho gusta :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUBAN: Jako za pet litru, coz je 200 E se podivej v klidu na ten longboardshop... Pri cene nad 100 E tusim maji jestep ora postovny zadarmo. Koukni za kolik to tam je. Nerikam "kup to tam" ja tam prosten akupuju, protoze Jogiho (majitele) znam osobne a vim ze je to rovnej chlap a druhak, ze sem jim tami posilal prachy prevodem a stejen to dycky prislo. Takze se jim da i verit. Myslim si ale, ze takovy obdchody budou mit akusaci, Frantici a hafo dalsich statu a nebal bych se googlit. Za 200 E se foofleni celkem vyplati...
    NILOR
    NILOR --- ---
    ZOLTAN: no moc koule to nejsou když jedeš po kostkách stejně rychle jak oni jdou ...trochu trapas... pomalu ti to jeste hází zpětný rázy..... .. proste chci říct že já kostky nevyhledávám naopak snažim se jich vyhejbat... co nejvíc.. přece kdych mám barák do strmeho terenitého kopce a pak krásná dálnice město samá rovinka tak kvuli takové p*****ně si přece nebudu kupovat džíp-- jeep...
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    ZOLTAN: jo hele to máš recht :) tim nic nepokazim :) btw. kdyby si měl nějakej lepší typ na prkna, určitě budu rád :) jinak budu kupovat dva, co jsem si psal s tim Thomasem, tak psal že mi je sežene do desítky, takže jedno se rovná nějakejch necelejch 5 tyčekek, je mi jasný že na tom chce taky něco trhnout jen nevím do jaké míry ...
    LDS
    LDS --- ---
    mne zas na lushlongboards vyhodilo,ze pro cr jsou jejich distributori
    JAST Longboarding s.r.o. a teda objednal sem si jeden komplet,najednou prestali komunikovat a nic:]
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUBAN: No drzim ti palce :) subdodavatelu landyho je samozrejme miliarda po Evrope, podivej se kolik kde to maj, tim neprohloupis.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NILOR: Skoda, mezi lidma to ma prave ty pravy koule :) Navic ani ne v pulce kopce konci asfalt a jsou tam kostky a to je teprve drncana... :)
    NILOR
    NILOR --- ---
    ZOLTAN: václavák zhora dolů jedu po silnici.... sry ale mezi lidma kostky.. na to kašlu
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    hh, tak jsem teda rád že jsem tě pobavil :D osobně ho neznám, takže netuším, každopádně je pro mě jednodužší to obědnat přes něj, navíc na ofiko webu Landyachtz stejně píšou že si mám najít dodavatele ve své zemi a řešit to přes něj :) Nebo jak to myslíš hele ?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUBAN: Tak tohle si necham zaramovat nad postel a po vecerech, az budu mit deprese, tak se tim budu bavit :) "Thomase, vypadá seriozně" To me pokakej holy zada :))))

K tvemu dotazu. Tvarovej e ot nemlich stejny, visjak. Ryba to bude mrstna a rozdil v jednom druhu pouzityho na desku nedela do zacatku, kdyz je to tvoje prvni deska takvoej problem. V klidu si neco vyber...

LUBAN
    LUBAN --- ---
    Nazdar! chci kupovat svůj první long, budu to hrotit asi přes longboard.cz přes Thomase, vypadá seriozně, tak doufám že vše proběhne ok, máte někdo nějaké zkušenosti ? Rozhoduju se mezi
    Landyachtz - Boards
    http://landyachtz.com/D25.cfm?PID=32
    a druhá varianta
    Landyachtz - Boards
    http://landyachtz.com/D25.cfm?PID=128
    Velikej rozdíl mezi nima asi není což? :)
    Radši to hážu ještě em, víc názorů, víc ví :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ROLEX: Hahahahahahahaha
    Mam pokracovat? :)

Jestli chces neco dle tvyho vyberu (rozumej zbozi od spatnejch firem spatny veci), objednavej pres web ze zahranici.

NILOR: Nemyslim si. Vaclavak sjedu shora dolu za minutku. Pesky by to byl pesek jit...
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ještě jedna otázka - nějakej kamennej obchod s longboardama v Praze s větším výběrem? ne pět fošen a dva druhy kol.
    NILOR
    NILOR --- ---
    po kostkách je zbytečný jezdit..... rikám zbytečný....
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ZOLTAN: tyvole to jsou fakt kola velký jak kráva..:)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ok dík:)
    jj myslim přesně malý kostky na chodníkách. je jich po centru všude mraky a někde se jim prostě nevyhnu
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ROLEX: Napriklad:
    Abec11 Flywheels 97 (Set of 4)
    http://www.longboardshop.de/shop/product_info.php?cPath=50_127&products_id=506

A mas doma razem traktor :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    ROLEX: Co znamena dlazky? Jakoze maly kostkovany chodniky? Sirka je obecne jedno, to neovlivnis. Velikost 76 je myslim malo, vzal bych aspon 86 a nahoru, pokud teda chces fakt jezdit po kostkach Tvrdost, jestli to maj bejt fakt kostky, tak hledas co nejtvrdsi, rekl bych ze 92a uplne v klidu, ale az pojedes po mokrym, nebo po asfaltu a budes sypat zatacku ve tetsi rychlosti, tak se dobre drz, bude to trosku litat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam