• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Jasny...
    LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...tak bezva já mam pořád ty starý modrý kola, ale to jak se rozjede nějak rychlejš, tak to normálně plave příšerně...
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    Jinak od pátku už mám doma prkýnko, Landyachtz Wedge Flex a naprostá spokojenost, za víkend jsem si ho naprosto zamiloval :) Jinak kšeft s Thomasem proběhl naprosto bez problémů, jeden den jsem ho obědnal, druhý den už u mě zvonil pošťák :) konečně mě taky instituce jménem Česká pošta překvapila svou rychlostí :)
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    vláček kaďáček, no tak to mi ho vyndej :D hele tak jsem si říkal že kdyby se vysekali nahatý že by to bylo asi hodně velký peklo :)
    WOJTYLA: bobr rulezzz :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Ojety zeleny nemam, ale mam priojety, jestli mas zajmy :) Vymenim za flasku cervenyho, nebo podobny peklo :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já myslim že má tu pěstičku...no víž kde... ony jedou asi takovej vláček kaďáček:-D Každopádně takhle spadnout tak to by byly teprve fotky:-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUBAN: za co se jí drží simtě? za chlupy?.-D
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    hell :)

LAIO
    LAIO --- ---
    ZOLTAN: ...a potřebuju nějaký levný kola dobrý. Nemáš nějaký starší třeba ojetý ty zelený?
    LAIO
    LAIO --- ---
    Nechčiju, já ho tu mam a jezdim na něm, ale ne jako šílenec. ...normálně se postavim na kopec a jedu si hezky dolu. ...ale mě všíchni ujedou, to mě pak vadí že se na mě dole čeká.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Ty hlavne chcijes na longa uz tak pet let :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...já chčiju na nějaký pražský kostky...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PIX: Huste ty!
    PIX
    PIX --- ---
    ZOLTAN: jezdim na orangatang durian 75mm/83a a s prazskyma kostkama nemam problem..
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PIX: Chci te videt, jak na 75kach prejedes kostky, coz byl pocatecni pozadavek, ale ok, rad se necham prekvapit, ze to jde, bez zaseku kola ve skvire :) Protoze o pushi nebylo ani slovo, mel to bejt dopravni prostredek do mesta na kostky, co jsem pochopil, a tam asi moc pushe neprobehne. Jsem teda tak pochopil z pozadavku... Ale necht si Rolex vybere uz sam...
    75 je dle myho nazoru proste malo, jezdim buttboard na 70 (vic nesmime), vim co to sezere a nesezere a je to fakt malo :)
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ZOLTAN: jo já jsem si to myslel:)
    PIX: ok taky dík, no já si taky říkal, že koupim něco kolem těch 75 a uvidim, jako kostky samozřejmě nebudu vyhledávaT:) ale občas se jim nevyhnu. a jak už tu někdo psal - chci kupovat longboard a ne traktor:) ten conretewave jsem sám nevygooglil, mrknu na to co tam maj, jinak jsem si našel fošnu na longboardshop.de a nad 100e pošta zdarma a ještě mi pošlou tričko haha:) díky za nějaký ty rady, už aby sakra přišla výplata!!
    PIX
    PIX --- ---
    reakce na dotazy nize:

1. kola na cruising bych 97mm urcite nedoporucoval, do mesta bych bral 75mm a tvrdost 80a az 84a, precejenom pushovat na vysoke desce, ktera musi mit jeste vysoke risery kvuli velkych kol neni optimalni (kola: abec 11 zig zag, abec 11 big zag, orangatangy, sector 9 atd atd, vyber je pomerne obrovsky)

2. thomas je seriozni typek, nicmene nekdy to dyl trva, takze uhanet uhanet :))

3. docela fer shop s dobrym postovnym i vyberem je nemecky www.conceretewave.de (posta nad 100e je 5e a dodaci lhuta je do 5ti dnu, osobni zkusenost)

4. jast jast shop je out of order protoze clovek, ktery ho provozuje je uz pomerne dlouho v kanade a pracuje v landyachtz :)

5. jeste je tady moznost objednat z usa (napr ze zkusenosti www.daddiesboardshop.com nebo www.socalskateshop.com), ceny super, posta kolem 50 usd, dodaci lhuty kolem 10 dni, jedine je treba davat pozor na celni limity (mimo EU), i kdyz vetsinou je balik deklarovany na 100usd, tak obcas je celnik az moc vsimavy a chce dolozit doklady, ale vzdycky to nejak jde .)

popr vice info -> posta

skate fast, skate safe!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LUBAN: Ok, tak hodne stesti a spokojenosti s fosnou preju! :)
    LUBAN
    LUBAN --- ---
    LDS: no tyve vidíš to, jsem lama slepá, k tomu jsem tu němčinu ani nepotřeboval :D
    EZZOP: supr, tohle jsem potřeboval slyšet :)
    ZOLTAN: tak jsem prolejzal net a všemožný subdodavatele, online eshopy ale sejně nakonec půjdu do toho Landy :) poměr kvalita a cena, teda aspoň podle toho co jsem vyčetl mi vyhovuje :) ale je pravda že by se měli podporovat i menší značky, to je zase fakt ...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    EZZOP: Dyt nerikam slovo jinak, jen si myslim, ze kdyz je mznost vybirat po EU za nejakej peniz, tak proc se nepodivat, zeano, jeslti nahodou nekde neco nemaj, co se mi libi vic a je to. Jasen prodava velky kone, ale maly znacky vyrabej taky zajimavy prkna a taky za zajimavy ceny. Tak tak nejak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam