• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    SHADY: Hele je dost možný že půjdem i zítra,kámoš objevil nějakou novou silnici v Jinonicích.Dam kdyžtak vědet.-)
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    Pražácí,dneska jdem jezdit na Vítkov.Sraz je ve 4 na Florenci u Burger Kinga,tak doražte!!
    SHADY: Mě napadla,ale v mym okoli o žádný takový nevim :D Jestli o něčem víš,tak jdu to toho.
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE:
    Tak snad mate v Homoci lepci cesty nez , ja jezdim na LB do prace a Pres Prahu to neni zadnej med, hlavne novy dlazky:) at zije beton
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    WOJTYLA: tak já už si připadám taky jako trapně v 26ti , nevim jak ty dědku
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    koukám samá mladá paštika tady...že bych zase začal jezdit?.-DD
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    NOT4SALE: haha, pěkný, jen tak dál! :)
    NOT4SALE
    NOT4SALE --- ---
    ZOLTAN: Do Holomóca :-) takže na Hanó
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NOT4SALE: Kde je "tady u nas"? At vim, kam se lb rozsiril?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: Hej tak tohle nedela nikdo. Ve vyslovene downhill rodince, ktera nejni tak pocenta prijmeme uplne, ale uplne kazdyho, protoze zajemcu neni zrovna moc :)
    NEELLA: Kdo nema silnicni lysej pod alespon jednim kloubem jakoby neexistoval :)))
    WOJTYLA: Tvle dedku, jsme tady za duchodce, 2004 ownz :)))

VICA: Jeste porad lezi. Figl je v tom ze v AUS nema pojisteni, takze mu to musi udelat tady. A jako liberecky sestricky dedku taky old schoolovej? Jako nejvetsi masakr!!! Jed se tam podivat, co se tam o nej stara. Nejvic!!! :) Jo ja zapomnel, dyt ty si uz zenatej :)

SAIL_OR: Presne o tom to je a bude nas jenom vic. Skateboard je mrdka, vi to cim dal tim vic lidi a jen tak dal. Jakoze na jizdu do samosky je dobrej, ale kdyz vidim lidi co jedou od Stalina z kopce dolu a musej se odrazet, to je proste spatne... ;) Jako muj pohled, nikomu necpu :)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    SHADY: hej, mám to podobně, zatim spíš cruising a pády do křáků, takže moc ani nejde někomu vysvětlit, co mi to ježdění na panu Banánovi dává:) a že ten pocit je silnej.
    ZOLTAN: je to fakt, že těch lidí je čím dál víc a je fajn se takhle s někým potkat a třeba se navzájem projekt na prknech na zkoušku :) zatím se to stalo jednou, ale doufám, že tohle přátelský "spiklenecký" podhoubí bude růst
    VICA
    VICA --- ---
    ZOLTAN: ty voe ta noha je krutá, ale hlavně že to rozchodí synek jeden
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    jestli se můžu přidat do rozhovoru tak mam dobrou zkusenost s www.longboard.sk
    a mají velký výběr desek pro všechnu srandu!!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: co zapálenej jezdec!...jeden z Otců zakladatelů a prukopníků, stará škola a eště starší páka!!!!
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SHADY: no právě, přesně tak ceny z těch skateshopů to je hrůza :/ a kde se dá takový týpek najít?? :D
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SHADY: jakej si pořizuješ na začátek??
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    SHADY: taky se chystám na pořízení longa, zatím jsem si ho půjčila jenom v 22 na jedno odpoledne a zkoušela sjíždět kopečky ve stromovce, a ano samozřejmě jsem se při jednom sjezdu kopečka rozsekala :D ale to k tomu samozřejmě patří...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Vubec se mi ted deje posledni dobou, ze vidim longy uplne vsude a nelepsi je, ze kdyz zdravim treba z kola "longu zdar" tak se vetsina lidi tvari jak kdyby zrovna meli v puse citron a kouka jinam, jak nejvetsi tvrdaci, misto aby taky pozdravili :) Asi necekaj ze pumpickar muze mit doma pet desek a bejt zapalenej jezdec :) Ale jak roztrhl se pytel s lidma s fosnama, jsou k videni proste VSUDE a to je prima, kdyz ma clovek desku jen tak se zastavit s clovekem co ma taky desku, pokecat, a zase jet dal. To me na tom proste bavi a tohle kouzlo uz skateboarding daaaavno ztratil a moc me bavi, zetohle je ted u longu. Je to proste paradam it desku a litat po meste a potkavat a poznavat novy lidi :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: vitej v klubu blaznu! :)
    MANIIA
    MANIIA --- ---

takhle si představuji pohodový prazninový den!!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Pekne se nam to tu zacina slejzat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam