• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    LAIO: Preesne :) Neboj, ono to zase opadne :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    SHADY: DOst blbe, tam je to takovy nanicovaty. ZKus od vinohradsky vodarny dolu na Mirak jak se jezdi cyklojizda, jestli si uz troufas na ostrej provoz. Tam to svisti moc pekne a v noci malej provoz. Jasne obcas benga, ale co nadelas...

LEBOWSKI: Ne, mame truhlarsky utahovaky a nehcavame to poradne vytvrdit natazeny takhle.
    LAIO
    LAIO --- ---
    TY VOLE!!!! ...co ste se všichni zmagořili, betonová vlna neni pro všechny!!!

...dělam si prdel...

...módní vlna taky vlna...
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    ZOLTAN: a mate na ty prkna udelanej nejakej lis?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Tvle dva roky mi prida a sobe pet ubere. To je ten internetovej anonymismus v praxi! :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: v záhlaví vole, rozklikni si ho:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOLTAN: nad 30 seš stejně nepoužitelnej...e to že ti je čerstvě 30 a mě 33 nehraje roli:-DDD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    A jeste mi porad kde to hlasovani je a budu te loviskovat!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    NOT4SALE: Pokud ten long neni od cinanu dodavanej jako komplet tak ne a ptreky maj dvoji roztec a megavetsina vyrobcu s tim pocita, tkaze dela rovnou diry na srouby do treku na obe roztece.

NILOR: Tak to jsme vzdali uz davno :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Mam dve pripominky.
    1) Nevim proc mam bejt v jedny kategorii jako ty, kdyz ty si uz temer senilni duchodce a ja jeste zachovaly svihak v nejlepsich letech? :DDDD Uprav to trosku at je to videt :)
    2) Muzu lhat? :)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tak jsem udelal anketu at víme:-D
    NILOR
    NILOR --- ---
    ZOLTAN: No ono je to jde celkem rychle. postavit prkno když víš ... ted mě jde o jinou věc shánim dýhu jasanovou a nikde nemaj nikde nikde! :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    EZZOP: No bohuzel bez sanci, ale zavidim! :)
    NOT4SALE: Ted nevim na co se ptas s tim prehazovani treku. Jako problem to neni, roztece uz jsou udelany konecne stejne pro 90 procent fosen a kde to tak neni, tak tam je to na facku :) Kdyz se ti nechce investovat, tak je je jasny, ze podle nalady si to prehodis jak se ti bude chtit. Zavody na Kozakove maj jezdci pripraveny cely obuty treky a proste to prehazujou cely i s trekama. Vubec se toho neboj.
    KEPASO: Vim minimalne o trech skupinach lidi ,tkery si elaj prkna sami v Praze, my jsme jedna z nich :) Dobre si nakup dyhy, nezapomen na sklo a dobry tvrdidlo. Proces trva cca 14 dni ho udelat v dilne a budes potrebovat dost vercajku, jako truhlarsky sponky etc, aby vysledek stal za neco, ale jako jo, nejsi prvni s touhle myslenou a par lidi uz tu vesmes za matros + flaska Morgana dela ;)
    LEBOWSKI: Jo, ty mam na druhy fosne. Myslel jsem si, ze je to dostacujic. Ted mam tyhle a ty jsou teprve dostacujici :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LEBOWSKI: dival jsem se na ruzny bastleni na juťup. nasly pochybny vytvory vyrezany z jedne desky az po zajimavy vysledky z nekolika vrstev.
    vubec nevim jak na tom muze DIY prkno byt, proto se tady ptam odborniku :).

SHADY: covece vcera jsem UTFG :)) a zajimalo by me, jake kvality jsou ty prkna z ciny. ono je pravda, ze everything is made in china a kdyz ma clovek penize, tak si muze nechat z ciny dovist uplne cokoliv http://www.made-in-china.com/productdirectory.do?subaction=hunt&style=b&mode=and&code=0&comProvince=nolimit&order=0&isOpenCorrection=1&word=longboard&by=%2Fproductdirectory.do

nevim teda jak moc je relevantni moje otazka tykajici se kvality, kdyz chci resit DIY, ale ale :))
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    NOT4SALE: aha :)). tak potom ze zarovic smerem na stinavu a nadrahany vedou postranni cesty je to videt http://mapy.cz/#x=16.972917&y=49.445636&z=13&l=3&c=h-c-t, ktery vedou tusim vojenskym prostorem. tam jezdi jen cyklisti. auta by tam nemely co delat :). kopec to neni tak prudkej, ale na prkno urcite ideal. a vim minimalne o jedne asfaltove ceste.
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    SHADY: ilike si to vyrabi sami, nebo dovazi blank desky a delaji si potisky?
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    KEPASO: o DIY premyslim taky, ale ve vice lidech by to bylo vyhodnejsi, hlavne nakup epoxy, prip. uhlikove tkaniny.
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    ZOLTAN: Ja mam Fly Wheels 97mm, ale ted je nepouzivam je to uz jak traktor a taky uz clovek stoji dost vysoko, mam ted Zombie Hawgs 76, kdyz to jde jedu po silnici, snad bude po Praze casem vic pruhu pro cyklisty, nebo prujezd centrem zpoplatnej tak, ze bude mensi povoz:)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    NOT4SALE: Simte, z Kopecku az do Holomoca je kopec slusnej :)), Nebo jedte do Drahan za Postejovem, ten kopec Drahany -> Zarovice ma 12 km ;). takova slusna samovrazda s protijedoucima motorkama a autama. Je tam asfalt starej cca 2-3 roky.

jezis ja chci taky prkno. koketuju s DIY myslenkou. kamos se mi ale smeje, ze se pak prijde podivat do spitalu na vytahovani trisek z tela.
    ma to smysl se poustet do takovyho punku?
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    ZOLTAN: Jezdime ty cestičky co vedou od památníku dolu k muzeu.Je tam super novej asfalt a málo chodců.Tak doraz.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam