• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LAIO
    LAIO --- ---
    Tak nic proti holkám na prknech, naopak je super že se začly taky zajímat o něco co se netýká jen lakování nehtů a mletí hovadin někde po sodobárech a strachovánim o roztoucí zadky z nic nedělání. ...ale popravdě, to video ukázalo skupinku slečen, co se na rovince "prohání" na prkýnkách stromovkou. Příště by se měly sejít aspoň na strahově a jezdit mezi kuželkama, udělat si nějakej pidi závod nebo něco akčního, tohle připomínalo spíš přehlídku cicinek co taky maj to prkýnko.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHADY: no hele my sme se pohybovali na obou stranách řeky já a ta bloncka v tramvaji:-D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    sem se po letech vydal MHD a hned sem potkal jednu longborďačku a z vokna viděl týpka co zabíjel Revoluční po silnici v protisměru celkem zkušeně....která ste jela dneska 8čkou z letný někam přes karlín v 8:45 nastupovala stanici před štrosmajrákem?
    NILOR
    NILOR --- ---
    VERCHA: Longboard crew girls nemuže vzniknout jen tak že v čr ještě neexistuje... ona vlasne ani žádná není.. nemůže být přece nucená....
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    VERCHA: nepsala jsem nic o předsudcích. jen moc nerozumím tomu, proč se pořádaj srazy pro jedno pohlaví. ale ať se pořádaj srazy, jaký chtěj, aspoň to tu žije:)
    NILOR
    NILOR --- ---
    VERCHA: mel by to udelat tim by vyhral... a mel by to natočit s " pravyma" holkama
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    já tam nešla ani ne tak proto, že zatím nedělám triky, jako spíš kvůli rozpačitým pocitům z toho rozdělování kluci X holky
    ale jinak je samozřejmě super, že se jezdci/kyně schází a vzájemně podporujou
    NILOR
    NILOR --- ---
    VERCHA: proste jakože honem honem český holký ještě nejsou natočený .. hlavne "honem honem rychle"

je to nudný a právem nudný ukazuje to jenom holky jakože klasika začátek videa nekdo sedí nekdo stojí hrozne cool jako........ verim zábava urcite sranda byla ale né na natáčení... přijde mi to jako rohlík z teska.... suchý..
    NILOR
    NILOR --- ---
    VERCHA: přijde mi to zbrkle nepřipravený....
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    lowrider?

SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    lip zatacej a sou trochu nizsi nez randal nebo paris, vyborny na carving.
    NILOR
    NILOR --- ---
    LEBOWSKI: Jak se chovaj ty treky ? pověz :)
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    MANIIA: novy uz mam a tohle je ted spis opreny v rohu:)
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    LEBOWSKI: krásny.. kupujes novy nebo jezdeni zdar?
    LAIO
    LAIO --- ---
    WOJTYLA: ...to zahozený dítě hned potom je podle mě smrťák:-))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    v 0:11 pěknej longboard fail:-D

Fail Compilation August 2011 || TNL - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3ZvL58nBC68&feature=feedlik
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    NOT4SALE: plus za helmu a chrániče, plno lidí to podceňuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam