• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MASOO: jj to je přesně moje :D patlání v mističkách :D

MASOO
    MASOO --- ---

skoda, ze je tak mala

me barvi mati, ta ma zkusenosti, jak si driv zensky barvily jenom samy a patlali si to doma v mistickach....
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MASOO: tuhle placku chci taky =))

DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    CHEESS: :DD
    Takto se mi stávalo jenom kdyžmi to barvil někdo jinak,když sem si to barvila sama tak se mi to vždycky povedlo dát všude...jak je mi záhadou.Vetšinou to bejvá naopak :D

MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS: ja se fotim,tam to vyleze dobre!

MASOO: ale tohle nejsem ja
    MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    MASOO: nejvetsi adrenalin je, kdyz clovek vyleze na denni svetlo (balkon) a zjistuje, kde vsude mu to blbe chytlo a kde vznikly neobarveny fleky.. :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS: trocha adrenalinu:DDD

CHEESS
    CHEESS --- ---
    DRIXIS: treba si nekdy budes mit tu cest sahnout, co ty vis :D
    jo nejlepsi je dicky kdyz clovek sundava z hlavy ten rucnik, jenze to je to jeste mokry... pak si to v predklonu vyfenuje, podiva se do zrcadla a zhrozi se, co mu to na ty hlave zas vzniklo :) to ti zadna kadernice nedopreje :D
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    CHEESS: to je nuda....teda mě to vždycky bavilo víc samotnou...ač to někdy dopadlo blbě :D. Mimo to taky sity prachy doma netisknu :-(
    A jako z cizího pohledu takynevypadaly blbě, ale jak s tim žiješ tak víš. Tvoje vypadaj dobře, ale co já vim taky jen vidim=)
    MASOO
    MASOO --- ---

MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS: to nepripada v uvahu:)
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    DRIXIS: ja zacla v prvaku na stredni, takze taky asi 7-8 let.. a vlasy vypadaj docela zdrave :) muzes usoudit sama, z posledni fotky moji.. akorat mi prijde, ze sem trochu vypelichala .)
    MASOO: taky fakt :D .. ono docilit cervenou v kadernictvi nebude asi takovej problem.. nicmene to by moje penezenka nemela asi moc radost...
    MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS: je to k veci, myslim, ze hodne holek ma s cervenou ty samy problemy a panove prominou - slintaci - muzou dat img filtr:D
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    CHEESS: no tak já začala barvit asi před 7lety takže už by to bylo divný kdyby ty vlasy byly pořád zdravý po takový době experimentování a chemií. Takže už ani nevim proč sem začala barvit...asi abych byla drsná :D
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    no, ostatni z nasi diskuse budou mit urcite radost.. :D

CHEESS
    CHEESS --- ---
    MASOO: drzim palce no :))
    DRIXIS: mi to nastesti na kvalite asi moc neubralo, nicmene nervy na to uz nemam a vzdavam se :) odbarvovat nechcu, to bych neprezila :) ja a blond... // no ale je hrozne zajimavy, ze mi to z ty sedivy udelalo docela pekne hnedou.. aspon neco :D to byl taky duvod, proc sem zacla barvit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam