• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    MSB
    MSB --- ---
    Kdo to pozná, píšu mu malou jedničku z dějin výtvarné kultury!
    MSB
    MSB --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRIXIS: chapu, ja se prave ani nesnazim, bych to musela prebit jedine cernou a to nechci a odbarvovat taky ne, takze to zatim nechavam a prelivuju:)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MASOO: Od červený tě nikdy odrazovat nebudu když už ses v ní =) Jinak dobrej barevnej základ, toje základ=) už ho mám taky tak vypěstovanej, že mi to nejde ani odbarvit - ne že by mi to nějak extra vadilo
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    a co tahle?
    á la vlající kotleta :)

NEVILL
    NEVILL --- ---
    MASOO: hmmm, to je škoda... :O(
    MASOO
    MASOO --- ---
    NEVILL: zklamu te, sme ho tak nejak elegantne zrusily...........jak sem to mela dlouhy, tak to kamoska sestrihala a uz ho asi delat nebudu, nebo rozhodne ne tolik a tak jak byl do (skoro) pulky hlavy, ale uvazuju nad necim jinacim na leto
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MASOO: už se otepluje, zas můžeš oživit podhol... ;O)
    MASOO
    MASOO --- ---
    novy preliv
    MASOO
    MASOO --- ---
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    s directions mam dost zkusenosti a muzu jedine souhlasit s nazorem, ze kazda se vymejva jinak. zalezi na odstinu, ale taky na tom, co mas pod tim.... ja treba ted uz asi pul roku odbarvuju a barvim ofinku na cervenou/fialovou, podle nalady v den barveni a pokazdy mi vydrzi jinak dlouho, protoze jednou to mam na blondaty vlasy, jednou na ruzovy, protoze se mi odbarvi do ruzova a tak....
    KATCHENQA
    KATCHENQA --- ---
    LEMRICKA: tak to mam radost, nahod naky foto !!!:)
    LEMRICKA
    LEMRICKA --- ---
    KATCHENQA: Tímto ti děkuju za doporučení a též doporučuju!!!Bára je super a mam radost z toho co mi vytvorila :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRIXIS: ja mam ted po kombinaci preliv, preliv, ruzny preliv, odbarovaci nekolikrat a zase preliv taky docela dobrej zaklad, takze ted budu barvit kuli pesince a oziveni, jinak je to fajn, sem rada, ze sem u cerveny zustala, takze mj diky za podporu zde a rozmlouvani:)
    BABSI
    BABSI --- ---
    KATCHENQA: diky moc :)
    KATCHENQA
    KATCHENQA --- ---
    BABSI: nevim jestli je to zalevno, ale s kadeřnicí Bárou Rybákovou z http://www.vlasovestudiotwins.cz/ z Nekázanky mám jen dobrý zkušenosti. A dělají tam tu červenou od Loreal co jsem sem taky nekdy dávala, ta se nemusí odbarvovat...
    KATCHENQA
    KATCHENQA --- ---
    DRIXIS: jako vymejvaj se dost, ja pod tim mam uz jinej cervenej zaklad, takze me to drzi asi dyl..Ale s tou tmavsi barvou mam lepsi zkusenosti, mela jsem driv ruzovou a ta tmavsi byla sice zezacatku spis fialova, pak se vymyla do ruzovy a pak teprve uplne :)
    Dekuju moc, nepohorsi, potesilo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam