• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    MASOO
    MASOO --- ---
    jinak jsem zjistila, ze ta barva se meni podle osvetleni a ze neni tak zla, je to teda lehce bordo az do fialova, ale neni to nastesti, jak jsem se bala "ala pani nad 50 s kvetakem na hlave".....ale narvu tam tu cervenou, coz nebude uplne videt, ale rozhodne to nebude tmavnout...navic jsem se rozhodla nechat si narust dlouhy vlasy, takze se budu barvit dal asi, protoze to jinak nejde
    MASOO
    MASOO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: zatim jsem se nedokopala, ale uz na tom delam, jen musim koupit rukavice
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MASOO: Tak jak to dopadlo? Já předevčírem dobarvovala Directions barvou a už mě zastavili tři lidi, aby se zeptali, co to mám za barvu, že je super :)
    Ale stejně bych raději přesedlala na Dynamic colours, pokud má dobrou červenou, přecejen je o dost levnější. Kdyžtak nahoď foto, taky něco cvaknu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    OLYFKA: :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ouch! brejlicky! :P
    MASOO
    MASOO --- ---
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    UGLUGF: peknej tvar obliceje, ale rekni ji, at si nerve tak to oboci .)
    MASOO
    MASOO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: uvidime, co u me....Hexak je blondyna, takze jemu to drzi a vypada dobre urcite.....
    u me to mozna nebude videt moc, uz to mam dost tmavy, ale rada bych, aby to jiz netmavlo a nevinovatelo, takze by to mohla byt dobra volba...
    MASOO
    MASOO --- ---
    UGLUGF: nice one
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    friend of mine
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO:
    BARA_ONLY_ONE:
    HEXEUS: to je on:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    HEXEUS: Vydrží dýl než directions, jo? Pokud ano, tak super, protože tohle je o polovinu levnější...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam