• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    OLYFKA: vypadas presne jako ta herecka z ,,my deti ze stanice zoo"...ta se pak taky obarvila na nakou cervenou...
    Natja Brunckhorst

MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Ona nemá moc možnost, jak zničit vlasy - není v tom peroxid ani nic obdobného, drží spíš na tom principu, že vlas "obalí" a abych se přiznala, mám je vždycky po barvení tak dvě omytí docela hebké :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ja na ni jednou zapomnela a nechala ji asi ctyri hodiny a na skodu to nebylo, vlasy byly zniceny jako obvykle, ale modra drzela vyrazne lepe a dele :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ISCH: Já používám barvu directions pravidelně, ale nechat jí na vlasech 12 hodin, to mě teda ještě nenapadlo. Neničí se tím ty vlasy ještě víc než obvykle?
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já Ti tu radost podpořím, po barvách od MP jsem teď zkusila Directions a jsem nadšená - ono mi to nějak víc drží a nevymejvá se to do zrzava :D
    (P.S. Osvědčil se mi postup nechat barvu pár hodin pod "igelitkou", pak sundat, nechat uschnout, jít spát a ráno omejt... Meju a balzámuju šišku každej den a červená je po 14ti dnech stále obstojně červená)...

Ale už tu zase pouštím moudra, takže sorry :)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: .. :o) život je otázkou priorit :o)
    MASOO
    MASOO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: sorry:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nekažte mi radost, zrovna mi přišly dvě barvy Directions.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE: s tou je moc srani, to se na to radsi vykaslu;)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MASOO: .. velice rozumné rozhodnutí. Já už jsem bez jakéhokoliv barvení něco přes rok, používám jen přírodní kosmetiku a moje vlasy vypadají o 200% líp, než když jsem si to barvila. Sice se mi stýská občas po červené, ale když vím, co jsou ty barvy zač .. tak půjdu zase někdy radši do henny.
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRIXIS: no tak tohle asi neni hneda;)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MASOO: jako že tohle byl mezi stupen nebo tohle je ta hneda?

Taky už mepárkrát napadlo že bych sinechala svou a nebarvila...jenze ono dready jejedno jestli barvis nebone stejne ti ty vlasy znicej :D tak uvidime po mori jak to bude vypadat. Zatim vytrvám =)
    MASOO
    MASOO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam