• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    GUARDIAN
    GUARDIAN --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SKELLYUS: nevím, která si myslíš, že to je :)
    CAROLIN
    CAROLIN --- ---
    admix: že jde o ty červené vlasy, tak palec nahoru, poněvadž barva je to pěkná. Jinak fixátka už tak pěkná nejsou... :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    SCHWAB: Je to ta co si myslim ze to je? :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    BARBARELLA: uff moc krasna!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    omlouvam se za vykrik, ale prave jsem barvila hlavu spolubydlici a mam zas chute:)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    kamarádovo slečna :)

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jedna kamarádka z doby, kdy měla červené vlasy. Myslím, že jí to sedlo :)

Pink dress
    http://varial-artworks.com/sessions/016-pink/
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BLADERAIN: no ved to je asi logicke. A prave preto nemozem viac chodit k tej holcine, co mi ich farbila doteraz. Pretoze by som potrebovala prefarbit tak kazdych 6-8 tyzdnov a sice to drzala kusok nad cenu za naklady, v mojej situacii je to stale pre mna pridrahe. Zato raz za 2 mesiace si kupit farbu a napatlat si to v kupelni az tak narocne nie je :)
    BLADERAIN
    BLADERAIN --- ---
    MARINNE: pamatuju si, kdy jsme měli spojenou hodinu s kadeřnicema a jejich profesorka s nimi tehdy probírama barvy - rudé odstíny jsou nejrychleji vymývané/smývané/blednoucí barvy...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    HONZIK_HAPPY: mne sa vymyvali aj tie profesionalne farby este tak 2 tyzdne (cca 4-5 umyti) s tym ratam....len sa bojim, ako to chyti
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MARINNE: ja ty syos ted mam na hlave a spokojenost ... jako vymejva se ... ale barvit budu driv kvuli odrostum ne barve ...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Mam cervene vlasy, ktore sa ale rychlo vymyju/odrastu a potrebuju casto dofarbit. Doteraz ma farbila jedna znama, profesionalnymi farbami, ale uz k nej nebudem moct chodit. Moja povodna farba je tmava hneda (az do cierna), mam to odfarbene s cervenym prelivom, momentalne je uz vysisovany trochu do hrdzava. Chcem aby to bolo nieco taketo: http://www.hairfinder.com/haircollections6/tmc7.jpg, rozhodne nie fialove odtiene, ani oranzove. Mate nejake odporucanie? Nejake nove farby na miesanie ma Syos, ale na tu znacku mam zle referencie, tak sa mi nechce riskovat. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam