• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    DOKTORKA
    DOKTORKA --- ---
    DOKTORKA
    DOKTORKA --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    Tak ještě tady, omlouvám se za spam, ale asi jsem se rozhodla přejít z červené na flakatou hnědo,červeno,fialovou a ta červená se mi tu nějak nakupila =)

VYMĚNÍM:
    londa - shiny colors - Chili red (odst.45)
    nebo wellaton - red special - exotická červená (odst.55/46)

Obě jsou zcela nové, chci je směnit ZA FIALOVOU (kdyby se vám někomu válela doma =))Nějak se mi najednou nakupilo víc červené zrovna ve chvíli, kdy jsem od ní po několika letech začala upouštět.
    Jinak tedy s žádnou z těch barviček zkušenost nemám, vždy jednou za čas si koupím jinou značku páč mám pak pocit že je ta červená lepší :D
    ALTEREGOIST
    ALTEREGOIST --- ---
    CHEESS: super!
    ZOM664
    ZOM664 --- ---
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    BOBESH: diky.) na to ze to je drogerka za par kacek
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ta barva je supr! ;))
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    a jeste jedna v umelem svetle, omluvte dementni vyraz :DD koukejte na barvu a ne na xicht
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    fakt se mi stejskalo! ...
    po dvou letech sve prirovni barvy jsem se vratila zpet k cervene, musim doporucit garnier 660, luxusni zalezittost, chytla az moc dobre,a le nevim, jak chyta na jiz barvene vlasy. ja mela ciste prirodni nedotcene (v dobe barveni). jinak rekla bych ze tady na fotce je barva jeste hodne nevyrazna, na slunicku sviti maximalne, v realu je jeste vic ruda. takze kdyby nekdo chtel zkusit, doporucuju tudle, drogerkova barva za 70kc, patlala sem to sama doma..
    GUARDIAN
    GUARDIAN --- ---
    GAMATES
    GAMATES --- ---

MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---