• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    EXAGE
    EXAGE --- ---

SASH
    SASH --- ---
    http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183880_375467792531595_29535143_n.jpg
    jeste tedy o neco malo lepsi foto, je to Loreal, odstin 74 mango, intenzivni medena
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    SASH: píšu jako prase, nicméně dík za info, půjdu do manga :)
    SASH
    SASH --- ---
    no ted koukam na ten Loreal mango a asi mam spis ten
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    zkusím to podobně, ted na ty dbarvený vlasy to chytne dbře a pak holt odrosty odbarvovat nebudu, už nechci.. ale já mam naštěstí krátkýv lasy, tak by it enpřechod za chvíli zmizel ,)... ale možná zkusim tu mango spíš, tahle vypadá na tobě skvěle ale nevim, jak by chytla mně..
    SASH
    SASH --- ---
    MMISHA23: ja mam svoje vlasy celkem tmavy plus sem je mela parkrat barveny na tmavo hnedou, takze jsem to radsi 2x odbarvila, at to chytne poradne..a chytlo to dobre (i na ty hnedy, ktery se uplne neodbarvily, ten prechod tam neni skoro videt)..odrosty uz odbarvovat nebudu, tak uvidime
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    ted mě hrozně láká L'Oreal odstín Mango, vypadá na krabici fakt úchvatně a dokonce slibují, že chytá i na tmavý vlasy, to by bylo fajn, to odbarvován je na nic...
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    SASH: já mam právě manic panic a nechytá mi vůbec, po odbarvení mi tmavě rudá chytla na růžovou a zrzavá na žlutou.. a bez odbarvení se t mých vlasů ani nedotkne.. musím dát nějaku z drogerie, která chytne aspon trochu normální odstín.. takže ty musíš odbarvovat před tím? na přírodní vlasy nechytá?
    SASH
    SASH --- ---
    MMISHA23: ty mas co za barvu? ja premyslim, ze objednam Manic Panic
    SASH
    SASH --- ---
    MMISHA23: ja dvakrat odbarvila tmave hnedou a chytlo to vyborne
    tady sem to vygooglila, mela by to byt Loreal Feria Preference P 50 PURE AMBER a v Teta drogerii ji maji slevnenou (kupovala sem za 100 jedno baleni)

na obrazku to vypada tmavsi, ve skutecnosti je to fakt vylozene zrz...pro jistotu se doma fakt podivam, jestli jsem to vygooglila spravne
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    SASH: budu moc dáda za info, mam obrovskej problém s barvou na vlasy, přešla jsem z černý na červenou/zrzavou a za půl roku jsem nenašla barvu, která by mi v pohodě chytla...
    SASH
    SASH --- ---
    MMISHA23: podivam se ti doma na obal, znacku si ted nevzpomenu, ale koupila sem ji normalne v drogerii, chytla fakt dobre a skoro se nevymyva a hlavne nespini
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    SASH: můžu se zeptat, co používáš za barvu?
    SASH
    SASH --- ---
    aktualne zrz, cervena bude casem :] za kvalitu pardon, ve skutecnosti je barva zarivejsi
    GAMATES
    GAMATES --- ---
    GUARDIAN
    GUARDIAN --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---