• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GUMAGUARVISUAL ERROR & NOISE & GLITCH
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    JIMMI15: ta dizertačka je super
    ATARI__SYS
    ATARI__SYS --- ---
    JIMMI15 ..fakt dik.. je to bezva...
    CUG
    CUG --- ---
    JIMMI15: ty zglitchovany videa vypadaj fakt super!...dobrej glitcher .)
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---
    JIMMI15: instalovat php server se mi nechce takze zkusim tu instantni variantu ;.)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    YOSHUA: je to uplne presne tak, jak rikas.. nainstalujes apache s php (klidne i pres ten php triad - to je nejjednodussi reseni), nahrajes soubor glitch.php (vsechno mezi temi tagy <? a ?>) a avickovy soubor s nazvem glitch.avi. nejlepe se na to hodi videa v mjpeg kodeku s keyframovanim kazdy snimek.

    jinak kdyby se ti tahle procedura nechtela absolvovat, vyrobil jsem jeste takovou prasackou php-gtk verzi, kterou si jen stahnes, rozbalis, nahrajes avi soubor a pomoci prikazu php glitch.php z prikazove radky spustis. je to trosku vetsi, pac tam jsou nejake knihovny potrebne k samotnemu behu programu, ale snad to prekousnes -- http://mkuh.cz/msc/glitch/glitcher.zip

    a programatori, nebijte me :)
    pripadne to nekdo napiste v cecku a nahrejte sem ten 20kb spustitelny soubor :D
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---
    JIMMI15: nahledy vypadaji nadherne... jenomze ja nejsem zadnej programator, takze bych potreboval vysvetlit jak na to. predpokladam, ze vsechno mezi alt+60 ? php a ? alt+62 bude obsahem souboru glitch.php. a ted jenom tusim ze by tehle script mel byt spustenej na serveru kde bezi PHP, coz doma nemam ale mohl bych si zaridit (uz sem kdysi instaloval jakousi triadu). Je to tak spravne?? Mno nakonec si hodne troufam domyslet si, ze soubor glitch.avi musi byt ve stejnem adresari jako glitch.php. Dekuji za pripadne uvedeni mych omylu na pravou miru...
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---

    :(
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    takze je to tady.. http://mkuh.cz/msc/glitch/glitch.html

    je to fakt lama vec, je treba experimentovat s temi parametry. kdybych na to mel vic casu, tak bych si vic nastudoval strukturu jpeg souboru a glitchoval bych to vic systematicky, ne nahodne.

    tak snad nekdy..
    ATARI__SYS
    ATARI__SYS --- ---
    JIMMI15: ..tak snad zejtra.. ,]
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ATARI__SYS: chtel jsem neco podobnyho udelat v pd/gemu, aby to fungovalo realtimove, ale nejak jsem si na to nenasel cas a ani nevim, jestli bych to vubec zvladl. ale to, co ty rikas, jde samozrejme udelat velice jednoduse :)

    sakra ja doma opet zapomnel ten script :/
    ATARI__SYS
    ATARI__SYS --- ---
    mne by zajimala takova mala aplikace: ..otevrez video file.. zadas par hodnot na savlích.. intenzita, amplituda.. atd.. a pak preulozis videofile.. :) ...to by bylo super... je vlekj problem neco takovyho napsat? ,] ..
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    podobně funguje i glitchbrowser.
    ATARI__SYS
    ATARI__SYS --- ---
    JIMMI15: ..prosím! ,] ...mam o to fakt moc velkej zajem.. ,] ...jak to funguje? .]
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    glitch je chyba interpretace a tohle rozhodne *je* glitch :)
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    toto je svým způsobem také glitch :)



    An image of a post envelope with address written in Krokozyabry. The envelope contained a Harry Potter book. This letter was sent to a Russian student by her French friend, who manually wrote the address that he received by e-mail. His e-mail client, unfortunately, was not set up correctly to display Cyrillic characters, so they were substituted with diacritic symbols from the Western charset (ISO-8859-1) The original message was in KOI8-R.
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    CATHACK: klidne, akorat jej ted nemam tady v praci. ale chce to jen zakladni znalosti prace se soubory v jakemkoliv programovacim jazyce a trosku experimentovani a muze si to napsat kazdy.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    JIMMI15: tak ten skript někde zveřejni! :)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    pripadne v after effectech je nejaky plugin, ktery se snazi simulovat poskozeni jpeg struktury, ale je to slabe.. myslim, ze jsem napsal lepsi efekt nez ti typci do after effectu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam