• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ALWA
    ALWA --- ---
    ALWA: Ketamin ale umí bezkonkurenčně rychle a spolehlivě ulevit. A učit důležitosti pozitivního vnitřního nastaveni umí určitěite taky. Miluju tu úlevu když je potřeba. Hodiny vědomýho soánku, když se zadaří, jen dýchání a vědomí malichernosti toho, co bylo jeste pred chvili fatální a nezvladatelný.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    SA_KRA_: ja ti nevim, mne ten film dost zklamal - tema zajimavy, zpracovani prilis televizni :( fňuk
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    slysel jsem ze v Polsku funguji i recepty na lekarske konopi ktere se daji dost jednoduse ziskat i pres teledoktora. zda se ze v nasem ultraliberalnim Hobitine nam zase ujizdi vlaky
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    jak to budou dělat když máš depku z toho, že nemůžeš na potrat nebo nechceš sloužit katolickému klerofašismu to úplně nevím
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    HUZWA: Tomáš toho nakecá .)) Ale ten jeho novej film je zajímavej. Nicméně kolem užití je asi milion podcastů a informací, vysvětlují to snad v každým rozhovoru ...

Mě teď překvapili Poláci, posílají do finálního schválení klinickou studii s psilocybinem s pacienty s rezistentní depresí:
    Będzie pierwsze w Polsce badanie psylocybiny w leczeniu depresji. Psychiatrzy czekają na 16 mln zł, potem ruszy rekrutacja
    https://www-rynekzdrowia-pl.translate.goog/Psychiatria/Bedzie-pierwsze-w-Polsce-badanie-psylocybiny-w-leczeniu-depresji-Psychiatrzy-czekaja-na-16-mln-zl-potem-ruszy-rekrutacja,265327,16.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    ketamin je prostě a jednoduše desítky let zapsán v lékopisu, a proto ho je snadné, byť tzv. off label, použít

AAHHWISEGUY: ano, je to tak, když jsem o tom mluvil s Páleníčkem (NÚDZ, Psyon), tak mi popisoval neuvěřitelný administrativní martýrium (přes všemožná ministerstva,PČR atp.) s psilocybinem jen kvůli klinické studii a výrobu jim odmítli všechny laby v EU, až nakonec ukecal jednu laboratoř v Německu..
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    Hlavne je u nej mnohem snazsi spocitat ucinnou latku a predikovat vysledek.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    ALWA: psylocibin se porad zkouma. oser je (pokud vim spravne) s vyrobou, dopravou, testovanim, protoze na vsechno potrebujes kilometry povoleni, kdyz je to zakazana latka. ketamin se uz predtim standardne pouzival v lekarstvi, takze ta cesta k vyzkumu na jiny vyuziti byla o poznani kratsi...
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    ALWA: Ketaminu museli dát přednost, protože je to jediné "legální" psychadelikum v lékařství.
    ALWA
    ALWA --- ---
    PALEONTOLOG: No jasně, to je jinej případ. Řešil jsem duchovní úsilí, ne léčbu. Jasně, že jsem si Tylša tběžně pročetl. Trochu se divím, že nakonec dali přednost ketaminu v asistovaných sezení v psyonu. O velkým potenciálu Psilocybin v léčbě neurodegenerativních a psychiatrických poruch nepochybuju.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ALWA: tak ze na AV experimentujou s terapeutickym ucinkem psychedelik neni nahoda, stejne jako existence zarizeni, kde te asistovane sjedou. jinak jako proti gustu..
    ALWA
    ALWA --- ---
    PALEONTOLOG: Tak skutecni mystici jako treba JuDr Tomas jednoznacne potvrzuji, ze jakakoli jina ceste nez prace je z duchovniho pohledu zachazkou. Myslim, ze dokonce konkretne mluvil o holotropnim dychani, drogy jsou samozrejmost. Jj, byla to Hra zivota, ta jeho fuze periodicky tabulky prvku s i-tingem, tarotem a teorie larvalniho a postlarvalniho vedomi ve 12 cyklech :))) me to cellkem bavilo ta vize mozny syntezy cehokoli s cimkoli do fylozofickych konstruktu... Hledat v psychedelicich nebo treba holotropu neco jinyho nez fun je maja. Vse imho.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KRYSTOFF: kamarad co mi daval posledni batch (10/10, takovy vizualy jsem jeste nemela, pry z Moravskeho Krasu) dokonce tvrdi, ze kdyz to odvazi tak mu to tak nemaka :D
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    SA_KRA_: no právě, kdybych chtěl polštáře tak je taky budu měřit na kusy a ne na kila ;o]]]

jasně, prostě je to podle zvyku, já teda vždycky podle kusů
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KRYSTOFF: to je jak ptat se na kilo peri vs. kilo zeleza, jak je to teda velky? Ja to striktne odvazuju. Jednou jsou to ctyri vetsi, jednou jedenact malejch ...
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    KRYSTOFF: jeden moudrej člověk jednou řekl : [DYSTOPIK @ SBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KRYSTOFF: jestli máš sušený, tak si je zvaž, ne. já teda podle sušený gramáže nikdy neávkoval, řešil jsem spíš počet klobouků. někdy mě vytrestao 20 velkejch a jindy mě vytrestalo 40 středních a už mě vytrestalo i 60 malejch.
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    no. a teda ty 2g. kolik je to hub?? jako chápu že každá houba je jinak velká a když je mokrá tak je těžší než suchá, a že kopinatky jsou mrňavý a bohemiky velký, ale přece, kolik je to kusů? kopinatek vs. bohemik?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    1023: wtf :)

Byl jsem mladistvým intelektuálem | I Was a Teenage Intellectual | English subtitles
    https://youtu.be/q-HNEyBN3Lo?feature=shared
    1023
    1023 --- ---
    KUNDRASA:Si mi normálně připomněl film Byl jsem mladistvým intelektuálem. Na tuhle perlu naší kinematografie jsem málem uplně zapomněl🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam