• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    VYHULENY_UFO: mě příjde nemožný, abys byl po třech out of reality...případně bych někomu takovému předepsal 50 - 80 těch samých, ať pozná skutečný význam té fráze :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LETTADLO: co to přesně znamená "trip out of realit"?...po 3 se mi to nějak nezdá :-)
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    ted v zeleznejch nic moc.par suchejch kloubouku...sice prselo, ale hlina pod listama je sucha. zitra se vydam na mista, kde bejva vzdy vlhko a doufam ve vetsi nalezy: )
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    v Babicich to taky porad jede, klobouky zmrzly a hafo velky :-) vidim to jeste na par vikendu...
    PMA
    PMA --- ---
    Tak jsem včera oběhl pár míst kolem Útěchova, sníh co napadl tak se tam ještě drží. Nasbíráno do padesáti kousků zmrzlých klobouků. Bylo by jich více, ale zima na de mnou zvítězila, takže jsem promrzlej utekl k domovu. Ale určitě ještě budou, byl jsem jenom na dvou menších místech, takže jich bude po lese ještě hodně.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    já zkusim ještě naposled vysočinu příští týden...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ja myslim, ze by nadilka jeste bejt mohla... je stale dost teplo a lepsi par kapek nez to neustaly sucho)
    JND
    JND --- ---
    Těch pár kapek ?? No nevím .... ,ale klidně si do lesa někam vyjedu ...
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    jupí prší! to bude ještě nadílka :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    LETTADLO: jj A. z těhlech lokalit píšou a s nikým se nemazlí, pěkně držkou na hubu dokud nezkrotneš :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SKOROLEGAL: sbírám stejnej druh v různejch lokalitách...a musim říct že Arcany od Tábora jsou mnohem silnější než ty z Jihlavy.... ty táborský věřte nebo ne tak stačili 3 na pěknej trip out of realit....3houby a 3 hodiny
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SKOROLEGAL: IMHO se set&setting výrazně podílí i na intenzitě, ne jenom na tom jak "ti to sedne". Ale odpověď na tvojí otázku neznám, takže už zase mlčím :D
    SKOROLEGAL
    SKOROLEGAL --- ---
    MAESTRO_007: No já jsem myslel spíše objektivní sílu jakožto vyšší/nižší obsah psilocybinu a psilocinu, jejich poměr, než to jak mi ten trip sedne díky setu/settingu/zkušenostem...
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Moc díky všem za snahu zabývat se naším nálezem, a pro dokončení debaty - po osobním vyzkoušení byly i ty bílé magické, neboli nejspíš bílé kvůli suchu, neb na stejné lokalitě druhý den, když se oteplilo a byla větší vlhkost, jsme nacházeli jen s tmavšími klobouky, podle některých arcany. (http://imgur.com/a/NZA7I#16)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SKOROLEGAL: zalezi hlavne na tobe :)
    SKOROLEGAL
    SKOROLEGAL --- ---
    nevíte jestli a jak se liší síla houbiček sbíraných na stejném místě ale za dosti rozdílných podmínek? za velkého sucha (hodně světlé klobouky) X za vlhka (tmavší klobouky)? Je tam nějaký rozdíl, nebo záleží spíše na té lokalitě? diky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OBSERVER15: to je přece psilocybe serbica
    SDN33
    SDN33 --- ---
    OBSERVER15: jj - podobná zkušenost... ale přišlo mi, že už nerostou nový
    OBSERVER15
    OBSERVER15 --- ---
    vcera sobesice-utechov - asi 100 kousku kazdy na osvedcenem miste. zacina byt trochu vlhceji, takze jestli nenasnezi, tak by mohly jeste zacit poradne rust.

a pro znalce: co to je za druh, bohemicy? (teda jestli to pujde poznat)

JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    jen tak btw.

Listopad je extrémně suchý. Nejvíce za 206 let - www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/listopad-je-extremne-suchy-nejvice-za-206-let-fee-/ln_domov.asp?c=A111124_180110_ln_domov_ogo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam