• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BSB
    BSB --- ---
    v okolí soběšic pár exemplářů spatřeno :-)))
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Zapamatuj si základ, že spodek musí bejt tmavej.
    YOZHIN
    YOZHIN --- ---
    tmave bohemiky znam, ale co tydle? prosim babo rad. vim, ze ta velka hromada je prach.
    65682009747122217831.jpg
    63375070908853654626.jpg
    25927353657796058127.jpg
    46598638200504533577.jpg
    KOLOMOK
    KOLOMOK --- ---
    jak to vypada s orlickejma horama? jak tam rostou ? nevi nekdo?
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    me dostavaj lidi co si myslej, ze kazda podzimni houba je lysyna....
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Nejsou.
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    ?jsou
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    poradí mi někdo prosím "zaručeně nejlepší recept" na houby v medu? vím, že spíš nakládat sušený, ale na jak dlouho? bude stačit týden? budu ho muset nejspíš přefiltrovat, kvůli převozu do UK
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    INK_FLO: neboj nespletl.... akorat jsem neoznacil jeste dalsi jine kousky... pokud se ale bude ridit pri vyberu tim co jsem zakrouzkoval, pak by melo byt vse ok... predpokladam, ze proto nasbiral vice druhu a nebyl si jisty, ktery je ten spravny....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    stejně jste celkem odvážní, já bych asi nic nesnědl jen kvůli tomu, že mi to někdo schválil na internetu. Respektive když někdo hodí vyloženě neodiskutovatelnou fotku plnou bohemic atd. kde je to jasný, tak asi jo, ale takovýhle ruský rulety, kdy si nechám zakřížkovat pár hub a zbytek sním a budu doufat, že se nespletli...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    TRESEN: vidim tam par kopinatek, ale i hodne spatnych hub...
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    je tu nějaký mykolog, který by schválil užití této hodinové procházky lesem?

SHKRK
    SHKRK --- ---
    MRTY: tohle nejsou arcany... typicka bohemka, ktera roste v hodne vlhkem prostredi a jistem typu hliny a porostu....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MRTY
    MRTY --- ---
    MORRELLI: rek bych ze vsechno jsou to p. arcana. taky je sbiram mezi koprivama...
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Tak tady mám nějaký lesní ředkvičky. Vůně sedí, ale nějak nemodrají. Jsou to spíše lesní - rostou v lese kolem cesty v kopřivách malinách... Dokáže někdo určit o jaký druh se jedná? Nebo má nějaká podobná houba stenou vůni? Mám tam přeškrknutu jednu, která se mi tam nějak zatoulala.

BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Jo, to jsou kopinatky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam