Ahoj, asi před měsícem jsem tu nabízel, že všem zajemcům objednám ty známky, co jsem předtím postoval, a dopadlo to bohužel tak, že na tom Lastdodo.com objednáno a zaplaceno 5 ks od každého + 3 eura poštovného, ale když jsem slavně otevřel obálku a těšil se, že všem napíšu, že to mám, a začneme vymeješlet, kde a jak to každému nechám, tak jsem zjistil, že v obálce je od všech známek jen 1 kus. Viz zde, výřez fotky, co jsem posílal prodejci s tím, že objednáno 5x a obdrženo 1x:
Imgur: The magic of the Internet
Imgur: The magic of the Internethttps://imgur.com/Xt751nXOd té doby bohužel prodejce nereagoval na žádnou z několika zpráv, zkoušel jsem to v několika řečech včetně vlámštiny (přeložené googlem). Nezbývá asi, než mu nechat špatné hodnocení. Takže jsem rád, že jsem od nikoho nechtěl žádné peníze.
A pokud to někdo chce, tak ať si to zkusí objednat přes to lastdodo napřímo (navrhujji, abyste nechali prodejci špatné hodnocení i v případě, že to dorazí v pořádku :), připadně jsem byl zase na strašnické poště a tam tentokrát tam měli filatelistický mix "houby" asi za 60 Kč, známek tam bylo podstatně více, a prosvítalo i několik známek z té původní série, co jsem tu postoval, a kterou jsem slíbil, že objednám, ale je samozřejmě otázka, kolik těch "zájmových" známek v tom mixu nakonec bude.
Píšu to rovnou sem a ne jednotlivě těm, s kym jsem se dohadoval v poště, aby to někdo nepovažoval za individuální výmluvu vůči němu. A ostatním se omlouvám za jemné OT.