• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    Železné hory, stovky stovek

FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Opakování z předloňska. Nové místečko na blind. Les jsme prošli křížem krážem a největší naleziště bylo poblíž auta:))

BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    DYSTOPIK: tak když si člověk dojde pro nějaký rozumný množství, tak čert vem trochu nepohodlí. Když to sklízí po tisících, tak to potom jo. Ale upřímně, já jsem nikdy tyhle velkolepý nálety nepochopil. Ať už jde o jakékoliv houby, či volně dostupné plodiny.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Ale zase se (asi) dá založit spot a ten se třeba časem sám rozšíří do okolního lesa
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    OOHN: tohle vypadá skvěle, jen sbírat to v tom pámelníku musí bejt děsnej oprc:)) jako ve smyslu takovýho toho agresivního sbírání, kdy po člověku zůstane zplanýrovanej porost. To mi nepřijde moc cool. Mě stačej kopřivy a ostružiny a stejně má člověk vždycky ruce jak opica
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Povedlo se tu už někomu úspěšně založit nový spot? Může k tomu případně napsat pár tipů?
    ALIVEALIEN
    ALIVEALIEN --- ---
    Někdo našel na Svitavsku? Puravida přátelé, ať se vám daří.
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Nově bydlím na jižní straně okresu Jablonec nad Nisou, a rostou mi asi 300 metrů od baráku. Trochu tuším, že tam budou skoro všude. A to jsem myslel, že je ještě teplo na ně.

SKORZ
    SKORZ --- ---
    KRYSTOFF: jsou tam určitě moravicy, ale řekl bych že i bohemica
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    KRYSTOFF: imho P. serbica var. moravica
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    jojo chtěl jsem vědět jestli bohemica, moravica, arcana nebo serbica, ale vlastně jsem nikdy nepochopil jestli to jsou různé druhy nebo jen varianty.

BTW lokalita je Ostrava-Plesná

já jinak umim jenom kopinatky ale ty tady v okolí nikde nerostou tak jsem se vydal do lesa a nebyl si jistý jestli je poznám, ale teda když jsem je uviděl poprvé tak jsem si byl jistý hnedka ;o]
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KRYSTOFF: myslíš která z těch variet? asi obyč bohemika
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    GUMIDEK30: behem mfdf u jihlavy jeste nerostly...
    KRYSTOFF
    KRYSTOFF --- ---
    zdar, prosim o radu, co je toto za druh?

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Tak jsem dneska navštívil svůj flek v Jihalvě. Asi po 5 letech. No a ani jeden klobouk.
    To se mi ještě nestalo. Jsme zřeba nasbírali plnou ikea tašku. Ale možná je to tím, že už je vysbíráno - a hlavne byl MFDF - a hipsteři s plátěnkama to tu vždycky vyplení.

GIGIMON
    GIGIMON --- ---
    Ahoj,
    Nevíte někdo něco o výskytu v okolí Lipska?
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    PRDELOID: Určitě ne.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    PRDELOID: Blbá fotka, ale za mě ne. Barvy by měly být spíš naopak - světlá špička klobouku a tmavý okraj. Ta jedna je roztřepená způsobem, který u kopinatek nebývá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam