• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CHORCHE: hmm, kdybych to chtel vyhledavat, asi bych nepsal at mi das link. jinak v bedne se na to asi tezko podivam, kdyz z a) zadnou nemam uz 7 let za b) i kdybych ji mel, nejsem v cechcach a tedy nemam ubec prehled co se v te zemi deje

Ad shadowrunu: nebudu Ti to objasnovat, pokud se bude jeste hrat budu dal navazovat, navic mam dojem, ze jako postava ani nemas neco takoveho vedet, takze Te to defacto nemusi zajimat.

Pointa celeho runu byla v tom, ze jste meli prijit na to kdo a proc vyplynoval hospodu. Coz se tedy sice nestalo, ale zabava to byla. V tehle vetvi bych klidne jeste pokracoval, prtoze se to stejne nedohralo a cela zapletka je navic delsi nez jeden run, takze tolik k vysvetlovani.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    OVERDRIVE: link najdes vsude, ja o to zakop na novinkach u seznamu dnes rano - stalo se to tuhle sobotu, takze to dnes poleti asi este ve zpravach a nebo to bude snadno vyhledatelny na kerymkoli servru jako aktualne, idnes, seznam atd;)
    na run teda hod echo, zmena je zivot a jestli muzes/chces - objasni mi trosku pointu toho runu s tebou posledne, fakt sem to asi dodnes nepochopil - nebo sis myslel, ze mam nejake ohnisko a kdyz ne, taks bral fetishe?:D
    pisni dyztak postou, dikes du na chvili afk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    nejsem v Prase, ale uz tam taky mam domluvenej jeden run. ozvu se, pokud bych na to mel cas a moh prijet, ale zatim musim byt tady kvuli te chate.
    pul miliardy neni spatny, ale dal bych si nejakej link.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    OVERDRIVE: vsak to klido promazni, ja takovej help necekal... obzvlast tady
    si este zitra v praze? jestli jo, tak by ses moh stavit na run... jestli ne, tak co se da delat
    no a co ten lupic? to uz zavani shadowrunem, jestli to byl normal gumovej panak/hlidac, tak to stejne posere, ale jestli to byl nejakej krutor ala dannyho partaci (lol), tak respekt! pul miliardy je na nas rybnicek docela peknej kopec...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hele nechci vam tady do toho kecat, ale co tak se venovat shadowrunu?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    jinak ted se o vikendu v praze vytah nejakej typon - ukrad pul miliardy - by me fakt zajimalo, jestli je to dementni sekuritak a nebo profik, co to planoval jako v emerickym filmu - no a v tom clanku - typek nosil vousy a knir, ale ted muze byt oholen... take nosil dioptricke bryle, ale uz muze pouzivat d. cocky - to sou hinty jako svine, coz? :D
    s takovym balikem by si moh dokonce oholit i vlasy a vydavat se za plesku
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    hele diky za snahu o pomoc .) jen me to trochu mate... jasne ze mam i lepsi hadry nez do knajpy, nekde v supliku:D
    co se tyce toho zivotapisu, pani Simpsnova, tak ja tam moc neprehanim - ja proste jednam rad na rovinu... coz muj posledni nadrizenej moc neumel a jinak s tou flexibilitou apod. jako souhlas, pise to tam kazdej vocas, ale zase nedat to tam, by mohlo taky uskodit
    +leckde te splachne prave to, ze vypadas jako nezkusenej - sice ti rikaj, jak ocenujou zapal a tve myslenky a blablabla, ale mysli si neco uplne jineho
    -celkove, tenhle pocit nejistoty na schaneni prace nesnasim nejvic - My se vam do tydne ozvem a ono hovno - reknu to rovnou a je to, ne?
    aspon ted zkusim utocit zas na produkci, at je zmena, sem si totiz overil, ze sedet za pc celou sichtu rapidne snizuje mou vykonost a zvysuje/zvetsuje muj pivni mozol:D
    a nebo od tebe atomousku nakonec vemu tu tvou soupravu a zacnu pestovat ganju, v to tady stejne nenapadne doufas celou dobu, zejo gadjo?:D

maclinks - no to je taky otazka, s kym si pokecas - cim vetsi firma, tak s tim vetsim neznalkem, kde je firma zas mala, tak povidas primo s tvym nastavajicim sefikem...
    No ale zaver je jasnej - zivot neni pericko, ale poradne BRKO!!;)

du hledat to auditko s praci/brigadama, co sem si tu pred casem unbook, treba tam bude nejaka perla
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    ATOMOUSEK: hou no nevím me skusenosti jsou spise takové ze hodne zalezi na tom co mas v papirech protoze popovídas si stejně z nejakou zastupkiní ci sekretárkou a pak se to vybírá polde papírů (takze podcenovat by se nemelo ani jedno)

ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    CHORCHE: no, do hospody mozna chodis obleceny lepe, to nedovedu posoudit, pac je to mimo me schopnosti... myslel jsem obleceni na pohovor...
    co se tyce zivotopisu, moc bych se tim netrapil a hlavne bych jej moc nemenil oproti skutecnosti...
    osobne jsem dost presvedceny, ze ty sracky, jako flexibilita a podobne jsou celkem k hovnu, protoze je tam pise kazdy... doporucuji kratky, velmi strucny zivotopis - jde o to, ze oni se te pak na pohovoru zeptaji a je lepsi vypadat nezkusene, nez jako lhar...
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    CHORCHE: co se tyce zivotapisu musis si trochu vymýlset :) to je jako znamej kterej delal zivotapis pro kamosku ...dlouholete skusenosti s vedením kolektivu flák :)( myslim ze pod sebou mela jednu zenskou :)

co se týče životopisu je třeba ho trochu ehm... :)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ATOMOUSEK: no se uvidi, muj zivotapis zeje docela prazdnotou nebo vecma k nicemu a nechapu to se slusnym oblecenim??? myslis, ze chodim hur oblecenej nez ty? to tezko :D
    du si zas prihlasit auditko o praci a tohle bych tady nejak neresil, je to docela OT, jestli mas nejakej slusnej tip, tak posta, jinak stfu :)
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    CHORCHE: nebo by sis mohl sehnat nejake slusne obleceni a pak i slusne zamestnani, ne? to je prace na cely den, da se rict... ale za 14 dni mas praci... coz? :o)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JVMLOK: este tam byly dost hustacky xichty postavicek (v ROA) - kdyz nastydli, nemels teple hadry a deku na spani apod. a tvorba tech capku byla taky super
    no jelikoz sem v patek dostal jebu v jobu, tak snad na dlouhe nocni vecery nainstalym toho novyho fallouta2 - shattered destiny, woohoo! old school strikes back ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: mno na tu SNES verzi se mozna nekdy kouknu. az budu mit novej pocal, pom mym glitchi na sklenici vody se definitivne odebral do vecnych lovist. Dreamweb jsem nehral, alůe slzsel jsem o tom, no u Boodnetu jsem stravil dloouhe tydny :) byl podle CP2020 jestli se nepletu ale uplne uchylnej. Kafka Conspiracy atd. Mno a samoyrejme povinne Syndicate :)

Jeste si svypominam na Bioforge, ale tu jsem jen zahlid, a pak uz je kyberpunkovy prazdno.

CHORCHE: ROA jsem si dal vsecky dily Od Das schwartze auge az po Shadows over Riva a je to naprostej ulet, prave to sbirani kyticek atp :) prace s pstavama je naprosto vyjimecna dovednosti atd. proste mayec. Isharz jsem doparil jenom 1+2, trojka me mijela a dneska se k tomu vracet, leda s dosboxem. coy mi pripomina ye jsem si nedavno z nedostatku legrace stahnul Ultimu Underwordld 1+2 a trochu sem si na tom ujel. je pravda ze grafika je predpotopni no a co, urcite to vypada lip nez obrazky co kresli Dave u dracaku :D
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    OVERDRIVE: no mozna to bylo ROA2, nejsem si jist - ale sber kyticek a pak ty stany obchodnicku, s moznosti krast atd byly husty, stejne jako spani - vetsinou te na ulici okradli, na uvod si samozrejme na hospy nemel a pak tam byly i bordeli - tam to snad i neco zvysovalo :D
    to sem dokonce i dohral, i kdyz to chtelo obcas help z navodu - a pak tam byly urcity pasaze, kde se dal asi hned v prvnim dungeonu ziskat uber mec, akorat se mi to povedlo uhaluzit snad jen 1x a to mi nekdo nenavratne zheb a jinak se mi to nepovedlo - mozna to byla ta cena :D
    ishary sem zkousel dost pozdne, 2ku ci 3ku a to byl fakt obtiznosti/hratelnosti teprv hardcore... moc dlouho sem to nevydrzel

+Dreamweb mi neco rika, ale nevim, kam s tim... a s tou grafikou svata pravda - sice sem tu linkoval nejakou bonusovku k Falloutu2, ale i tam je ta grafika jiz mirne nechutna :P
    jinak me jeste docela bavili trebas Jagged allience2 - obcas vazne srandicky s Ivanama, granatama, ustrelovanim hlav a podobne legracky
    i kdyz nehynouci legendy(kdyz pominu atarko) byly samozrejme SYNDICATE a dungeon master :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: jj, souhlasim, ani jsem se po tom nekoukal. tahle snesovka ale zda se byt vazne podchycena, vsechny mozne vlivy smychane do mixu a prostredi shadowrunu, jak napovida uz i jen baluuv obrazek.
    takhle je jeste suprove shadowrunove udelanej bloodnet, kterej doporucuju uz asi dva roky a neni spatnej ani cp halicinacni dreamweb, tahle vec na snes je prave ze stejne doby, kdy cyberpunk jeste frcel a je to udlany tak bych rek ve stylu japonskejch RPGcek, takze izometric, hodne ukecany...

CHORCHE: na ROA a Ishary jsem nemel dokonce ani ja, bylo to na me moc tezky, moc velky, moc haluz. uz jenom uhlidat potraviny nebo tak jsem dost dobre nadaval. ted bych si to mozna zahral, otazka je, zda pujde zkousnout grafiku v dnesni dobe. treba u System Shock 1 se mi to nedari uz nekolik let.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JVMLOK: no tak to se dalo cekat.. ja o tom jen cet, ale ted se delaj vsechny gamesky co mozna nejvic easy - asi jako Gothic3 a nejakej slabomyslnej skilltree - de o to, abys tam narval co nejvic vizualnich triku, amici ty barvicky proste zerou :D
    no a pak maj podporu od vyrobcu grafickejch karet, kery se na tom taky namasti :)
    si pamatuju na Realms of arkania 3 nebo tak neco - tam sem si delal kazdou postavu cca hodku (do party byly asi 4 nebo 6, nepamatuju), takze prvni vecer sem stravil jen tim a pak to bylo docela i tak slozity, more skillu, kouzel atd. no mazec
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    OVERDRIVE: mno ja sem videl tu parbu od Microsoftu, jakoze je to onlinovka a je to docela naprd. RPG 0vej potencial, par map, silne omezena magie (snad jen 4powers) kyberware atp napicu, tvorba postavy jako pro mimina, proste jako bys pouzil tak 500tinu potencialu. mozna dobry na takticky bitky ale jinak 2thumbs down
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    OVERDRIVE: vsak hazim, ten 1. source v seznamu by mel byt v PDF pristi tyden, tistenej koncem roku, tka bude zas co hledat... tu gamesku bych taky bral, ale ted musim hledat trosku po jinejch strankach, tak treba prekvapi i nekdo jinej
    +spajdre, zkus upgrade linku na nastence, vetsina uz nejede.... (nebo si pletu auditko:D)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam