OVERDRIVE: no mozna to bylo ROA2, nejsem si jist - ale sber kyticek a pak ty stany obchodnicku, s moznosti krast atd byly husty, stejne jako spani - vetsinou te na ulici okradli, na uvod si samozrejme na hospy nemel a pak tam byly i bordeli - tam to snad i neco zvysovalo :D
to sem dokonce i dohral, i kdyz to chtelo obcas help z navodu - a pak tam byly urcity pasaze, kde se dal asi hned v prvnim dungeonu ziskat uber mec, akorat se mi to povedlo uhaluzit snad jen 1x a to mi nekdo nenavratne zheb a jinak se mi to nepovedlo - mozna to byla ta cena :D
ishary sem zkousel dost pozdne, 2ku ci 3ku a to byl fakt obtiznosti/hratelnosti teprv hardcore... moc dlouho sem to nevydrzel
+Dreamweb mi neco rika, ale nevim, kam s tim... a s tou grafikou svata pravda - sice sem tu linkoval nejakou bonusovku k Falloutu2, ale i tam je ta grafika jiz mirne nechutna :P
jinak me jeste docela bavili trebas Jagged allience2 - obcas vazne srandicky s Ivanama, granatama, ustrelovanim hlav a podobne legracky
i kdyz nehynouci legendy(kdyz pominu atarko) byly samozrejme SYNDICATE a dungeon master :)