ATOMOUSEK: nevis co je let it be? zas blabolis, posledni odpoved, protoze mam ted jine starosti - zub a praci +odjezd do prahy:D
logika se nerovna inteligenci - po x-te, tak si to uz JEDNOU napis treba na ruku
+sr moc na presvedceni nehraje, ale da se to nejak prirovnavat... a vim, ze si byl ten 1., kdo mi chtel pomoct... pak Michelle, jen Mato ve me samozrejme nevidel nikoho, pro koho by riskoval - to vse beru
ty si ale uvedom, ze magove vetsinou neovladaji ty, s kterymi spolupracuji, navic to pak ti hraci moc nedavaj a i ty postavy, kdyz to prokouknou dost besni...
p.s. nedavej vsude, kde nevis, hod 20k... uz sem ti to vysvetloval - pokracovani vecer, nemam ted cas a mizim za chvili na bus; p.s. vem si na vecer flashku
OVERDRIVE: todle vse taky beru/ocekaval sem to a imho nemam rad - jasne, besneni bylo v poho, ale ne pro Tmu, to je snad jasne
+se teda hajim zpusobem:
Ja nikoho nezabil - nebo sou nejaci svedci? me otisky na zbrani(ch)? (podotykam, ze sem Astral chameleon, takze ten bordel mizi rychle; prvni varku policajtu sme pobili, takze tam svedci nejsou; druha varka - s tim jak sem sel do komatu, tak kouzlo spadlo a nic neudelalo + manabolt sel vedle)
dal ve vypovedi pokracuju stylem - prijel sem do mesta, i kdyz sem mel tedy jizdenku jinam... du do hospody a neuro-stun nebo co - ja temhle vecem nerozumim, vite? ale vim, ze je pouzivaji policajti... + ve meste byl nejaky riot ci co ja vim - kdyz sem se po tom nejak pobral a chtel sem si jen jet koupit NOVE hadry - protoze uznejte, ta zluta sustakovka je asi pro buziky - tak nas zacali honit policajti - ah ano, pouzil sem nejake, no jak to spravne rict, jine presvedcovaci metody, protoze ten troll, to byl proste blazen (a zacnu to vse hazet na Marva - az teda na to, ze neprasknu, kde ma safehouse apod., to runner nedela...:) a naznacuju jim, ze sem z nich mel strach - docela prirozene
k tomu mam docela velkou charismu, prvni dojem, vyjednavani se specializaci diplomacie... proste se tam s nima snazim dohodnout - kldine at pouzivaj detektor lzi, mluvim jen pravdu a kde bych musel lhat, tak to zabalamutim jinak... jako na sok z neurostanu, nepamatuji si;)
mno ale tohle sme vsichni tusili, jak bude/nebude - me slo spis o to pozadi runu, ted akceptuju, ze muze byt pokracovani a tudiz se to nedovim, ale ja uz pri runu rikal - nuro-stun? seru na to a du dal, michelle me v tomhle nechapala - pro me to nebyl duvod resit - mam totiz weirdness magnet a takovy sracky se mi dejou porad... ladne prekrocim a du dal;)