• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: pokud by soucasti runu mohl byt privydelek v arene, tak bych si i zaboxoval. Teda, asi bych musel byt vhodne rozpolozen a nesmel mit pred sebou vizi zachrany sveta... :o)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: pokud tam neco takoveho potrebujes, popis situaci, popis kontakty a popis jak jsi s tim svazan a bude pridana do mapy mesta mapy NPC a podobne. Rozhodne je ve meste v oblibe cokoli hrisneho, cokoli na co jde sazet a podobne. Ruzne dostihy, fightcluby, areny, destruction derby a sazkove cernoty... vsechno mame, pokud to nechcete nemame to. Od toho je to SinCity a popravde jsem velmi rad, ze konecne takova vec nekoho napadla.
    Kdysi jsem mel jeste v Ruske vetvi, chlapika, co se jmenoval Fiodor a ten byl uzce spojenej s boxerskou arenou, kde se bojovalo bez bot a bez kosil, taky rukavic, zato obcas i se zbranemi. Byla to docela zabava, tusim, ze nekolik postav slo do ringu, pac je k tomu Piotor, ktery byl jinak zcela pacifisticky, strhnul... rozhodne ilegalni sazkovosti brat, rad takovou vec i zamasteruju, jen bych nerad, sby to bylo nekdy zcela na ukor samotne hlavni linie.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    co treba nejaky sportovni kluby v Sin City?
    OVERDRIVE: Je v sin city i motorkarska combat arena, hriste na superbowl atd?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    co nejakou novou anketu. Honey Bunny uz bylo azaz
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    asi tak, postava se muze a -a taky asi jo- uvazat v sinCity, takze o ni pro jiny hrani prijdes. Navic z toho mesta se dost blbe odjizdi, do SinCity utikas pred zakonem asi jako do legie, ne ze by tam zakon nebyl, ale venkovni prohresky zajimaji jen malokoho.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    BURKHAR: Jakmile vlezes do Sin City, uz z nej nevylezes. Nebo aspon ja te zpatky nechci.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Muze hrat Jules, nebo je to nekompatibilni setting? Jinak bych byl rigger, nebo jeste promyslim...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    updated
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    To je tak - udělat zebru? :-))
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    ale oba sme urcite cetli kulhanka .)
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    HIPPO42: hadej :)
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    MACLINKS: Barva pleti? :-)
    MACLINKS
    MACLINKS --- ---
    moje postava se jmenuje hnusak :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    nikoliv nekompetentni a nevzdelany, ale neplavec :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    mozna i vycestujeme, hraju Stalkera :]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    staci mi 4 hraci, ale pokud, tak je misto jeste pro pateho, jak ukazuje zahlavi
    dva fajtri, jeden kouzelnik a jeden hacker je idealni kombo
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: prijat
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    sory. uz jsem si vsiml zahlavi. Termin sedi, mam 2dny po promoci :) v predpovedi byl dobrej run :)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Ja se hlasim taky. Vezmu si nejakej archetyp nebo toho adepta co sem ti uz posilal. A slibuju comixovy hrani a vubec :) Jakej je termin?
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Dobre dobre... precejenom jisteni je jistota.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam