OVERDRIVE: hm, musim rict, ze tady resim to kladivo proto, ze jsem si uz tu postavu udelal :o)
SORBAK: muzem si to nekdy rozdat - ty se sekerkou a ja s kladivkem... uvidime, ktera zbran je lepsi :o)
Navic, to +2 jsem myslel tak, ze to bude pridavat +2 k armoru... to znamena, ze sice ma velkej damage, ale armor to bude celkem slusne kryt... pokud stun, tak nevidim duvod, proc ne DamageS/2+5;Armor+2;Stun;Rreach+2, kdyz bojova sekera je DamageS/2+4;Armor-1;Physical;Reach+2 ...
Je to celkem jedno, samozrejme, ale aby mela podbijeci palice S/2+3 do fyzickych a bojova palice S/2+4 do stunu, to mi prijde divne...
Kazdopadne bych tu diskusi chtel smerovat i tim smerem, jestli neni treba celkem divoke, aby kdokoli mohl mavat obourucni sekerou s bonusem +4, ci podbijeci palici...
Vim, ze to moc nehrajeme, ale mozna by se melo resit, ze tim clovek nemuze mavat do nekonecna...
Takze navrhuju, ze je ve sve podstate jedno, jaky bonus ma takova zbran na blizku, ale po kazdem mavnuti se typek unavi tim vic, tim vetsi je tento bonus:
mam zbran S/2+3, silu 6, tak 4x mavnu bez postihu a pak uz -1, -2, ... (pripad S/2+3 a sila 3 by si typek mavnul jen jednou a pak uz by mel postih)
Vim, ze pravidla jsou dana, ale mam pocit, ze to neni od veci...