SORBAK: ok, dik :o)
nakonec jsem poslechl chorcheho... osobne mam na tu elektroniku a software celkem rozporuplny nazor... ale asi nema smysl to hrotit...
Jde mi treba o to, ze upravit commlink je celkem jednoducha vec, spousta softu se da koupit v kramu a hackersky soft je divne odstupnovany - rekl bych, ze ta sehnatelnost by se mela s kvalitou softu menit - pripadne dosti razantne, aby schopnost kopirovat ci vytvaret soft mela nejakou hodnotu...
Ten typek je udelan prodle pravidel + za 18karmy je dodano armorer2(4) a explosives2, + nejake vybaveni za cca 4850k (mel jsem si prevest 19 bodu karmy) - zpetne nevim presne, ktere vybaveni, ted si uvedomuju, ze jsem nebyl striktni, doufam, ze to nejak sedi (protective covers, armor, helmet, goggles, toolkit - hm, to je 3500... to znamena, ze zaklad jsem prestrelil o 1350 -sry)
Jo, a mam negativni vlastnosti za 40bodu, ale pocital jsem je jako 35... tudiz, specialne v tomto pripade bych si vzal zavislost na Hot Simu ne za 20, ale za 15 bodu... videl bych to tak, ze tu zavislost celkem zvladam, co se tyce interakce s lidmi v realu - navic, me ujizdeni si na HotSimu sedic na zadech Trolla, co porad nekde coura po venku, me take drzi v realite...