CHORCHE: (
OVERDRIVE: )
ja mam pocit, ze hrajeme proste neco, co prozivame, ale v realiich druhe poloviny tohoto stoleti s tim, ze tomu dame trosku vyhrocenejsi kabat... kdyz se pak bavime o tom, ze si tu pulka lidi zahraje nejakeho trochu predelaneho kamose, musim se ptat: kdo z nas by se kamaradil (bavil) s nejakym sfetovanym rusakem s bouchackou???
Jak ja to vidim, tak to, ze to jsou "technari" je mineno spise jako jakasi metafora pro "underground"... ale mozna se mylim...
Kazdopadne si mas udelat typka z velmi ligt verze podsveti, spis vagabunda, punkace nebo dealera lehkych drog, kteri se snazi "prezit" v tezkych casech na ulici, nez nejakeho praskace ruske mafie s bouchackou... ale i ten se mozna vejde. Jen kladu prave tu otazku: zapadnes? budes prijmut do party?
Ma otazka vychazi spis z nepochopeni tveho archetypu, takze se necerti...
Asi nejsem tim pravym, kdo by te mel nejak navigovat, ale uz me ta prednaska, na ktere jsem, nebavi, takze se o to pokusim:
PROSIM, PROSIM, Chorche, nehrej uchyla ani psychopata. Ty je hrajes tak moc dobre, ze se mi o tom kolikrat i zda... a jsou taci, kteri kvuli tomu nespi, a pak s tebou nechteji hrat... PROSIM, PROSIM, hrej nejakeho strasne vyklidneneho typka, pohodare, vtipneho a zabavneho typka, ktereho maji vsichni radi.
Dekuji.