ATOMOUSEK: no spis dylujici tvrde drogy. s ruskou mafii se setkas docela kazdou chvilku, stejne jako s cigosema... to zas jako jo, a vetsinou to neni prijemne... jak rikam, oni jsou to zas jako typci za nejakej casek v demilitarizovane Evrope a cim silnejsi klan tim pro nej lip, zejo, takze ruzne mafie a jine subkultury jsou proste uzitecne pro preziti... ale jinak jako true, uplne kompletne.
Sorbakova Buchta napriklad ma bejt typka se psem, broknou, blondatejma dredama, rohama a typ: kus zencke.
Ma nakladak, kerym si to sype z mista na misto, obcas pro nekoho neco veze atd.
Jinak si dela co chce a kdyz ji nekdo prudi, vydiktuje ho takovym tim: "Co delas piiiico...." No kdo zna cryystal tak vi, kdo ne, myslim, ze uvid v Sorbiho podani.
Predstavuju si to jako kombinaci dnesnich technaru, punkacu, zewlu a fetek s tim, ze dohromady davaj ruzny haluze, jako treba hackersky tymy, jako treba bandy squateru, keri proste osidlujou nejaky zajimavy mista, jako treba typky, co maj vlastni broadcast ve vsech mediich, jako zlodeje surovin... a pritom vsem je to proste presne ta skupina lidi, kteri se navzajem zdravej na ulicich i kdyz se neznaj a vedej odkud vitr fouka.
Jasny, ze to muzou bejt zajimavy profily lidi, wo tom zada.
Pokud by si nekdo chtel zahrat me, tak teda jako nevim, jestli to bude postava, kerou ma kazdej rad. Pravda ale nejsemtankista s vizazi bagristy ani ovce, takze bych se na to docela podival v podani nekoho jineho ;]]