• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: http://www.bungyjump.cz/voj3.jpg je bvp, nasel jsem to na google jako kolove bvp nebo tak nejak, maji stranku, na kery se muzes podivat jak se to menuje, ale nemuzu to ted znova najit, neco jako bvp charlie nebo tak nejak...
    jsi desnej mezek a navic kecas blbosti, jde o to, ze nazev BVP oznacuje bojovou prepravu pechoty a neznamena to, ze musi mit pasy treba, nebo kulabr, nebo delo...
    jde o to, ze policajti jaksi nejsou pechota, zejo, takze se tomu logicky nerika BVP ale OT, jako Obrneny Transporter... ;]

    Pod BVP najdes treba tohle:


    atd.
    Odmitam se o tom hadat, nema to smysl. Rekl jsem PREDEVSIM, ze je to obdoba ARES CITYMASTER a ze je to obrnena kara neco jako BVPcko, nebo jak se tomu kurva rika. Pochybuju, ze bys zrovna Ty nevedel, co je to Ares Citymaster, takze jsi vedel co je to za karu.
    Obrazek by misto BVPcko rekl nejaka picovina a taky bys vedel co je to za karu ;]
    Proste je to pancerovany a je to na kolech,... jak vidno bezne se deli tyhle veci na
    Obrnena vozidla na pasech: http://www.brdm2.estranky.cz/fotoalbum/pasova-obrnena-vozidla-a-jejich-varianty
    a
    Obrnena vozidla na kolech: http://www.brdm2.estranky.cz/fotoalbum/kolova-obrnena-vozidla
    z cehoz plyne, ze BVP je proste jen jedno z tech pasovych... tusim existuji tri modely BVP1 - BVP3


    Cekam az tu do toho zasahne Libor, konecne. Me je to totiz zaprve u prdele a zadruhe se hadame o picovinach, radej bych skladal knizku konecne uz.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: to neni tatrovka, kterou jsme meli... to je nejaka mercedesacka avia... :o)
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    No ja ti nevim, ja mam teda pocit, ze OKV je neco o dost jinyho, nez BVP. Ani mi ty pismenka neprijdou podobny. Ja vim, ze to policajti maji, ale NENI TO BVP. Nevymlouvej se na picoviny, spor byl o tom, jak vypada BVP. Ty jsi mi vcera tvrdil, ze BVP ma 4 kola a ja jsem ti rikal, ze to ma pasy. Z cehoz plyne, ze jsi nemel pravdu. A i kdyz sem posles 50 dalsich obrazku obrnenych mrdek, nic to nezmeni na tom, zes kecal hovna. Jasne, ze tenhle spor nemel ve hre vyznam, protoze vsichni pochopili, o jaky vozidlo se jedna.

    btw to, co je v tvym prvnim odkazu neni BVP, nybrz OT - obrneny transporter.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    malicky obrazek pro srovnani, takze takhle nejak to bylo:

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    procez tohle je obrneny transporter LOT, ktery vas napadl ve dvou kusech

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: a co je teda tohle? http://www.bungyjump.cz/voj3.jpg
    a tohle? http://img81.imageshack.us/img81/1399/arescitymaster2vh.jpg
    ?

    Kdybych vedel jak se tyhle policejni kary menujou, tak je najdu na google,... dulezite je, ze je to proste bojova preprava pechoty, v pripade policajtu je to proste bojova preprava policajtu, no ;]


    hele ted jsem to nasel:
    Obrněné kolové vozidlo pro policii OKV
    treba tohle lol



    Lehké obrněné kolové vozidlo OKV-P je dvounápravový transportér s pohonem všech kol (4×4), koncepce podvozku a korby je shodná s obrněným transportérem LOT.
    Je určeno zejména pro přepravu malé policejní zásahové jednotky nebo stálé osádky do šesti osob (velitel, řidič a čtyři osoby roje). Umožňuje rychlé nasazení a okamžité plnění speciálních úkolů.

    vic tady: http://www.vtupv.cz/vv_sternberk_modernizace.htm
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    OVERDRIVE: neexistuje nic jako "policejni BVP". To je tvoje haluz, kterou sis vymyslel. Proste jedine a spravne BVP je tohle SORBAK: a SORBAK MEL PRAVDU. OU JEEE!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    jinak samo, ze jsem se splet, pac ta kara na obrazku ma ctyri napravy, coz je asi normalnejsi... stejne se jim do zabahneneho pole nechtelo, pac je to kara na rozhaneni demonstraci na namestik Nebezpecneho Klidu a podobne ;]
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: to jo to je jasny, ale existujou proste i bojove prepravniky pechoty pouzivane policajty, ktere jsou podobne tomu citymasteru, co ja vim, jak se rika tomuhle druhu... rikal jsem, ze je to Bvpcko se dvema napravama a je to obdoba citymasteru, akorat otlucena, pomackana, ohorela a znicena... tady do tyhle veci se proste vejde 12 policajtu, kdyz je potreba a je to bojovy prepravnik... v nasem pripade byl neozbrojeny, ale jak je videt na obrazku, mohl mit na strese klidne delo... je to stejna trida kary, akorat to nema pasy, ale kola

    neco takoveho, akorat v novem dizajnu, to jsem mel i na mysli, kdyz jsem rikal, ze jsem necim takovym jel [ja se zas v te technice nevyznam, zeptej se Hieny, ta to ma na dvorku]

    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CHORCHE: nasral jsi me, ja vazne nemam cas uvazovat kdo jakym nesplnenim povinosti co myslel. Pocital jsem s Tebou ze prijdes. Vzhledem k tomu, ze jsem ted taky neprisel k Wrigleymu bez predchozi omluvy [2h pred], tak Ti odpoustim. Zivot neni shadowrun a hrajem dal...

    jen aby spolek byl v obraze, tak:

    Sorbak: techno marenka. hnedy dredy, jesteri hadry, rohy, trollice, co ridi osminapravovej nakladak s plachtou, nalozenj sound systemem, vracejici se na leto jarni destivou Evropou z Maroka. V kapse tricet jenacu v pasung-schrankach dost hasise na to, aby to zaplatilo naftu na cestu do Kladna, na jasni sraz v opustene Poldovce obsazene na par tydnu kamarady
    Obrazek: sedesatiletej manik, kterej bojoval ve dvou valkach, ma jedno kovove oko a jednu kovovou ruku, v baglu kalacha, atombordel a flasku palenky. Oblecenej ve obnosenych zbytcich saka a kabatu. Stopuje kdesi za Madridem.

    V Nemecku se Stopar a Pankacka potkavaj s kamosema a na benzince se domluvej, ze se potkaj na Rozvadive, ake ze zacovaj kolonu, kdyz to budou muset vzit mimo bejvalou dalnici, na ktery je velka policejni stara.

    Co cert nechtel, tak osminapravova Pankacka to vzala kousek jinudyma, o exit vedle. Vzhledem k nepritomnosti CBcka v nakladaku a k obecne vytripovanosti ostanich v dodavkach neprobehla domluva vcas a celej milej system si to fci jakejmasi opustenejma nemeckejma vesnicema, po silnici, na ktere by si ridic SUV prekous jazyk.
    Probehne domluca s vedoucim karavany po telefonu, kterej nahodou mel signal na obou stranach najednou, ze jako v tyhle lokalite nemaj sice policajty, ale na ceste se proto nevyplati zastavovat. Lepsi je, ale kdyztak udelat co chtej mistni, uplacet a podobne, kdyz uz by doslo na pruser.

    A just, ze jo. Nakladak zablokuje jeden Ares Citymaster zezadu a druhej zepredu, co naplat, ze nejsou od aresu ale od WW, kary jsou to pekny.


    Obr.1: Ares Citymaster aka WW Wulf, na obrazku v plne bojove vybave a idealnim stavu [vzhledem k tomu, ze doslo k hadce, co je to policejni BVP]


    Zaroven dojede jeden normalni malej autak spolicejnim znacenim, spis kara do nepohody, ale na tyhle silnici spis rarita, ze keryho vyskacou dva elfove, orcka a trpaslik v polnich uniformach bez vylozek, zato s MP5.
    Vystupte z auta, ruce nad hlavou.
    Pankacka i Stopar teda po chvilce dohadovani, ze jako jo.
    Nejdriv jim sebrali doklady. Nasledovala rana pazbou, do rozkroku a do kolena.
    V ty dobe uz elfove zrucne rozbaluji kindervejce plachty, ukryvajici SS.
    Pankacka vlepi jednu holce s MP5, Dedek se chvilku pretahuje s trpaslikem, z cehoz vyvazne s prustrelem boku visici kovovou pazi za kliku od rozdiciho se nakladaku.
    Davka do okynka, davka do zadnich kol.
    Rozjizdi se i jeden z Citymasteru, aby o chvili pozdeji se straslivym drncenim a rachotem narval svou predni radlici [protipechotni naraznik] sominaprave do predniho kola.
    Zachraneny Stopar kryje palbou z okynka ustup Technarky a jejiho broucka do rozbahneneho a podmaceneho terenu pole.
    Davka z automatu sice stala orcku zivot, ale zato dost nehezky prosla kabinou, malem stala zivot zurive stekajiciho Rexe a oredevsim vysypala predni sklo.
    Venku deset nad nulou, poprcha a vsude je pul metru bahna.
    Telefon kamosum, kteri kdyz slyseli, ze si Holka nadrobila takovou patalii, prisla o falesny papiry a este rozmlatila auto, nevymysleli nic jinyho, nez ji nacpat do asi 15km vzdalene vybydlene industrialni zony.


    Konecne v suchu vyrazi Devce na obhlidku, Starik se postupne, cely prochladly, skrabe z kabiny.
    OOOu! Ono tech 15km po kotarech prezili i ti dva usaci na korbe.
    Jeden to nasype z odhrnute plachy po Cubce, ktera bryskne zahuci pod karu, procez Duchodce popadne kalacha a zezadu, kryt korbou auta, to nasype do mileho Usaka, ktery se sel podivat, co jeho hracka udelala te velke rohate potvore.
    Buchta pod nakladakem vidi z pod kol jenom nohy, ale podle toho jak kopou do vzduchu a jak se siri kaluz cervene,je jasne, ze tenhle Kytkozrout to neustal.
    Druhy na korbe mel ale lepsi vyhled, a kdyz videl kamose zarvat, znacknul kohoutek a bez mireni to pres plachtu auta nasypal nekam do mist, odkud se strilelo.
    Chvilku ji pod autem trvalo, nez si uvedomila, ze ty dalsi nohy, ktery lezej tak klidne na druhy strane auta, jsou obleceny do starejch katat od saka a ze sebou ani neskubnou.
    Dalkove rizene auto, kteremu jeste nestihnul vychladnout monstrozni motor, se s mocnym trhnutim rozjede, rizeno dalkovym povelem z pod kol. Zajimavy pohled, uvedomila si, takhle nejak se musela citit ta Orcka, co jsem u ni ja nana nechala doklady. Rotujici kardan a straslivy hluk.
    Nicmene druheho usaka stala zivot jeho bojova opatrnost, protoze , prikrceny s MP5kou v rukach neustal nenadale trhnuti nakladaku a sletel na betonovou plochu byvale tovarni haly i s kusem sound systemovych beden, ktere se uvolnili nekdy pri strelbe.
    "Tyvole tri mrtvi. Zasrany nemecko. Hmm, Dedka je docela skoda, ale tak uz to se stoparema bejva," bezi Rohate hlavou, kdyz sacuje mrsiny.
    "Nakonec aspon bude na opravu skod," prevladne jeji pragmaticka cast, mozna by nekdo rek nelidska, ale co uz bys chtel po trollovi, zejo.

    -=[konec seznamoviaciho runu]=-
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    zpetne sorry taky za neucast, resim noveho spolubydliciho a je to jak prodavat boty na trhu :-/ +par picovin kolem a nejak sem mel za to, ze kdyz sem od nedele nereagoval, nedal denik a ani nic o postave, ze se se mnou nepocita...
    knizku nekdy poslu asi po atomovi/spajdrovi a chybejiciho hrocha sem zaregistroval taky az ted
    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    Enjoy the run, freaks@!
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    OVERDRIVE: moje postava se jmenuje Jan Smetana... muzete mu rikat Jene :o)) nebo Honzo :o)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    co uz no.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    HIPPO42: jasne
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    Tak nedorazím vůbec, moc práce, omluva velká a Sorbáka prosím aby mi vzal od Chorcheho knihu. Díky
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    ja tam budu 1830, kdo prijde driv jeho vec, kdo pozdej, ten sere.
    ATOMOUSEK
    ATOMOUSEK --- ---
    SORBAK: ok
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    CHORCHE: Vem mi pls knihu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam