JVMLOK: hlavne je haluz, ze Burkhi ani tyhle veci nezna z realu.
Ja treba Unwired jeste taky necet, ale minimalne tyhle nazvy zakladnich toolu znam, pac sniffer je beznej sitovej nastroj, kerej pouzivam tak 2x do tydne... atd.
Proste mi ta hackerska cast pripadne uplne prirozena a dobre napsana a Burkhy me tim hrozne sral, ze hral hackera a tohle nevedel.
Ale jinak jako zadnej problem, jen post hackera bych si zdovolnenim nechal ja.
Je to me tradicni povolani, hacker, defkar, obcas fetak obcas trochu fighter, casto neco jako detektiv, co jde po rad po stope, ale potrebuje support, pac jako hrac nejsem uplne sherlock holmes a nekterych veci si nevsimnu uplne snadno, kdyz jsem zaseklej na nejake linii vysetrovani [proto se vysetruje v tymech mmchodem]
Jinak karma z minula by byla?
- dal jsem dohromady tym
- snazil jse se urychlit kradeni auta tim, ze proste zbavim vyjednavace [imho neschopneho hippika ;] problemu - to muze byt brano jako chyba ale i ne
- nasel jsem bar s piratama
- nasel jsem piratske lodi, dojednal jsem castecne jednu pomoc piratu proti druhejm, vyobchodoval jsem s piratama data
- hacknul jsem lod, ukradl komunikaci, poslal ji do centraly
- aktivne jsem se ucastnil zaverecne valecne sceny s bodycountem 12 ;]
Pokud bych si delal novou postavu, mam sanci si aspon cast karmy prenyst na ni, kdyz uz jako Pazu by teda byl jen jakoby vstupni postava a udelat si novou je povine?
Chtel bych si udelat znova Jasminu vlastne, viz:
http://overdrive.iglu.cz/rpg/pc_npc_2004.html
uz jsi poslal nejaky ty pozvanky hippikum z Bohunek?
to ze jsou zmateni jak Goro pred Tokiem neznamena, ze se sem neprihlasej, pak uz si je vemem do parady. Ale okud nejsou online, nemuzem na ne.