• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVERPG - $HADOWRUN : hello Case, this is Wintermute, its time to talk
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    JVMLOK: pockej to jako chces masterovat neco tady?

    Klidne, tak to zkusime. Chtel bych hrat cyberpunkoveho novinare. Ala Spier Jerusalem, misto: Transmetropolitan. Znas? Dokazal bys z toho vyjit a masterovat v takovem svete a takovou postavu?
    Parametry by to melo neco jako hardcore investigativninovinar. Hacker specializovanej na kontakty, data mining, pronikani do mist kde nema co delat takovejma jako hrubejma zpusobama chovani. Obcas nekomu dokaze dat po drzce. Obcas nekoho sejme nejakou spinavou zbrani schovanou v rukave. Dela do ruznych odposlechu a stenic. Hodne fetuje. Hodne pise, a to jej zivi. Pohybuje se na hranici stinu a officialu.

    Zacneme tedy hrat zatim jen ja a Ty, s tim, ze Ty masterujes. Response z me strany by byl 2-4 denne. Pouzivat se bude jen tenhle audit [pripadne posta casem, kdyby bylo vic lidi] a hraje se tedy offline. Tedy tak , ze az nas bude hrat vic, tak se hraje jakoby na tahy. Tedy az se vyjadri vsichni, tak teprve reaguje gamemaster. Plati?

    Jinak chci hrat mesto. Mel bys neco proti Sin-city? Je k nemu planek a docela solidni popis tady i na blogu + parametry Transmetropolitanu tak jak vidis celou vec v comuxu. Pripadne tedy upraveny Seattle? S tim, ze davam prednost nevydavat se moc mimo mesto. Shadowrun je v mem pojeti Urban fantasy, nebavi me behat po lesicku a hrat si na myslivce nebo vojcly, pokud nemusel...

    Tedy? Count me in.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Tak nechces zamastrovat Play-By-Post? Hraju tak na Shadowrunovejch forech uz docela dlouho, a i kdyz ted mame masteruju nazivo co mesic, tak na forech mam rozjety inimalne dve hry kde mam postavu. Neni to nic tezkyho
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    HIPPO42: NO A CO SI TAK RADEJ ZAHRAT NEKDY SHADOWRUN.
    ZORBAK JE NA ME ASI NAPAPUCENEJ, PRAWITZ HRAT NECHCE, PAC JEHO BAVEJ VOJACCI, A TO ME NE. TAKZE JA BYCH DAL NEJAKOU MESTSKOU FANTASY. HRAJES? MOZNA SE PRIDA I TRUCE A VZAL BYCH DO TOHO JEDNOHO KOLEGU Z WERKU, KTEREJ UZ ROKY SLEDUJE MUJ WEB O SHADOWRUNU, PORAD JESTE HRAJE [MOZNA PODLE DVOJEK] A CHTEL BY SEMNOU ZAHRAT JAKO S GM, KTEREJ JEJ K HRANI NEVEDOMKY DOVED SVEJMA BLOGAMA A WEBEM... TAKZE ZATIM TO VIDIM NA OBSAZENI: SPIDE, HROCH A VITEK.
    HRALO BY SE NEJAKY WEEKEND, KLIDNE UNAS. CUZ?

    sAMOZREJME ZVANY JE KAZDY KDO DO TOHO JDE S TIM, ZE MASTERUJU JA, TEDY SPECIFICKE MOJE HRANI A HOTOVO. HRAJE SE PODE CTYREK, MESTO. VIC UVEDU PRI SAMOTNEM HRANI, ALE POCITEJTE S MESTSKOU POSTAVOU, ZADNE MILITARY PICARNY, STAREJ DOBREJ CYBERPUNK. MAGIE, HACKERINA, RIGGERINA. JAKO ZA STARA, KDYZ JSEM MASTEROVAL SEATTLE A SIN CITY. NEZAJIMAJI ME RUSKE VYPRAVY NA RYBY A PODOBNE VECI. KDO NEUMI ZACHAZET S COMLINKEM A NEDOKAZE UKRAST/VYKRAST AUTO, PRIPADNE PREJIT ULICI NA CERVENOU, I KDYZ TA ULICE JE MIMOUROVNOVA 20 PROUDA DALNICE, TAK AT ANI NEUVAZUJE.

    tAKZE?
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    Po záplavě nadšených pozvání k mástrování nebo případně hraní SR dávám unbook :-))
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---
    Zamástruju klidně a rád ......
    HIPPO42
    HIPPO42 --- ---

    OVERDRIVE:Od teď už ano.
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    postavu davam dohromady, je to trochu upravenej archetyp FACE z pravidel. Jeste to dodelavam, sepisuju k tomu naky povidani a tak. Hodim to sem, az s tim budu sam spokojenej :)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    apropos zahral bych si s nekym jako postava, zamatruje nekdo v Praze?
    Hrochu-Iki, chodite sem?

    Mam ted nejakych 7 bodu karmy, takze si ji zdovolenim hnedka presunu ke svemu novemu riggerovi a budu si s nim chodit na ruzne runny, takze pokud by se nejake bande hodil Rigger Jack Sparrow, tak se hlasim jako prilezitostna postava.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    pokud bych ted hral postavu, udelal bych si obdobu smuggler archetypu, ktery se mi naposledy hral [ted s Prawitzem, Iki, Obrazkem a Hrochem] naprosto paradne [rozhodne chci daleko vice pozornosti venovat autum, riggovanejm budovam a poloautonomnim hrackam, jako jsou poloautonomni zbrane, budovy...].
    Nevite nekdo, ma Shadowrun 4 nejakej riggerskej sourcebook?

    Kazdopadne pokud tedy budu v nejblizsi dobe hrat postavu, tak hodlam hrat tohohle typa, pac je mi ukrutne sympatickej...

    PRAWITZ
    PRAWITZ --- ---
    no jo, celej ja, zelenej a svalnatej, a ta prikladna cistota pracovni plochy
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SORBAK: TRUCE: daval jsem to sem presne s tou ideo, ale proto, ze jineho modelare neznam a tenhle je mu vazne navic HODNE podobnej ;]
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    TRUCE: Presne to me taky napadlo :)
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    OVERDRIVE: Prawitz!!
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    motivacni videjo na tema efekty pri pouziti bojove magie: http://www.destructoid.com/elephant/index-lite.phtml
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    hlasky ;]]]

    [11:15:24 PM CEST] Sofie Petru: nenavidim ty zmrdy
    [11:15:33 PM CEST] Sofie Petru: a nenavidim kdy je nekdo tupej
    [11:15:37 PM CEST] Sofie Petru: nebo to neumi
    [11:15:42 PM CEST] Sofie Petru: takze troll je mrtvej
    [11:16:01 PM CEST] Sofie Petru: nechci se u hrani nasirat, chci se u hrani bavit
    [11:16:16 PM CEST] Mars Vertigo: je divne ,ze hrajes chlapa ale
    [11:16:18 PM CEST] Sofie Petru: stejne sis ho Marceli vzal aby ti kryl zada, "tojejednozetoneumis"
    [11:17:11 PM CEST] Sofie Petru: proc je to divne? nemuzu hrat zenskou..nechci hrat kurvu ;}
    [11:17:47 PM CEST] Mars Vertigo: nehrej kurvu, ale ten tvuj hlas je proste tak nahony vzdalen, chce to hodne predstavivosti, ja mam problem rikat on
    [11:18:18 PM CEST] Sofie Petru: holt o tom ten shadowrun je..
    ale zkusim s tim neco udelat ;]]]]
    [11:18:37 PM CEST] overdrive: hehe
    [11:18:40 PM CEST] overdrive: nechci hrat kurvu
    [11:18:43 PM CEST] Sofie Petru: ale jako, treba Hiena vzdycky hrala chlapy, a dokonce trolly
    [11:18:45 PM CEST] overdrive: to je debilni stereotyp
    [11:18:50 PM CEST] overdrive: jasny a moc dobre
    [11:18:52 PM CEST] Sofie Petru: povez, Tomasi
    [11:18:56 PM CEST] overdrive: a nehrala vzdy chlapy
    [11:19:01 PM CEST] Sofie Petru: a ma tenky hlas, normalni babsky
    [11:19:02 PM CEST] overdrive: ale nikdy nehrala kurvu
    [11:19:06 PM CEST] overdrive: jasny hlas neva
    [11:19:15 PM CEST] overdrive: zvlast po skype je to imho vic jeste v klidu
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tak jo, tak mame za sebou prvniho mrtveho, to vam byl zas jednou mazets jak souloz v Dubajske zdvizi.

    Ale pekne poporade.

    Juliana kontaktovali na Mercenary dve rozkosni tepli mladenci, kteri se nechali familierne oslovovat Johnson a Johnson. Asi maji uchylku krom jineho i na zanikle znacky detske kosmetiky. Nabidka prace zdala se byt docela koscher, znate to, jednoduchy a dobre placeny. Proste piss on kejk a milk me baby.
    Sebrat kufrik se sefovym spinavym pradlem, akorat sef nepral uz asi delsi dobu a tim padem v jednom jsou neprany penize a v tom druhym spinavej kopec cistejch drog, jako kdyz vyvazis Cinskou hi-tech laborator. Staci dorucit kufrik s drogama, kufr s penezi pak bude platba za celou akci.
    Predani probiha udajne 3x tydne a to v ut, ct a so na jedny takovy ty krizovatce co se podoba logu z lekarnicky, primo uprosted docela solidni Cinsky ctvrti.
    Teda ne ze by na ulicich vsichni chodili vyparadeni v oblekach od Se[g]niora, ale zadni nuzaci se na chodniku taky zrovna nepovalujou. Teda vlastne nepovalovali, dokud si tam neustlal trol... ale ne, uz zase predbiham. No jo no, jednou si nechate implantovat na podvesek mozkovej rozsireni kognitivnich funknici zn Acme s pridavnym kapatkem opiovych tinktur, haaby z toho jednomu nehrablo, no a pak uz ta casova souslednost neni co bejvala.
    Takze kde jsme to... no na ulici se povaluje dva devadesat mrtvyho rohace, vetrik rozfukuje wotevrenej kufrik plnej nadherne plastikem vonicich novejch jenacu, ptaci litaj, drogova mafie lita, kulky litaj, nejaci negri litaj, taxik od Rufusovic familie lita... no proste doba je zla.

    Je divny, ze to dopadlo tak jak to dopadlo, kdyz to dva magori vlastne stihli nakoupit docela solidni naloz vysoce explozivnich prskavek, s kterejm Zlutakum mohli udelat takovej novej rok, ze by cela ctvrt zapomela, ze se tyhle veci neslavej v lete. Ale oni ne.

    Proste si takhle nakracej na ulici, porozhlidnou se po wokoli, zistej ze je to ouplne obycejna krizovatka na ktery je zajimavy snad jen to, ze ma nejaky to slepy misto, ktery neni pokryty vsevidoucim okem kamery Osamele Hvezdy [jo jo, kde ze ty lonsky hvezdy a pruhy jsou...], no a jinak veskrze nic.
    Jasny, kouzelnicek se nam docela dobre ztrapnil, kdyz si sel wokouknout veci v zrcadlovkach, co se cloveku podivaj az na dno duse a vyrusil pri tom japonskyho magickyho kurira, kterej zrovna smizoval po wokoli, ale nakonec z toho byly jenom nejaky ty hluboky uklony s priponou -san a vsechno dobre dopadlo. To mame jeste porad pondeli a krom prozkoumane ulice a hacknutejch kamer je plan na dnesni vecer pomerne nezajimave vyjednavani s Vory v Zakone, toho casu s Chlapky v Cernobilu, na tema, streli mi nekdo dohajzlu nejaky vybusniny, nebo vam osmi mam vyhrozovat?
    No a jak bylo v ty temny ulicce tma, zmatlo to Trolla natolik, ze se nechal wojebat o dva talire, za ktery dostal jen tasku plnou sutru, takze je pak museli sejmout a zdrhat.
    Jo slysite dobre mile deti. Ivanek a Carne [neznamena to nahodou ve spanelstine kure?] proste woddelali zbrojire wod Rusaku na jejich i svoji domaci pude.
    A jak jim tak horelo za patama, kde si to sami zapalili, rozhodli se, ze teda radej zmenej vzduch a napochodovali do hospudky pokojne popijejicich Zahradnich Wozdob.
    Pokojne popijeni se zahy zmenilo v nepokojne preslapovani a jezeni se nekolika velmi neprijemne a velmi pouzivane pusobicimi strelnymi, secnymi a bodnymi zbranemi, a ani v tehle pokojne hospudce nakonec nasim hrdinum psenka nevykvetla.
    Coz o psenku, jenomze ona ani trava sto a jeden let asi nevyrasi, nase dva Kladne intelktualni delniky totiz nenapadlo nic lepsiho, nez celou neshodu uzavrit ojistenim jednoho certve nabyteho granatu s neuro toxickym jedem, kterym se vcelku spatne vyjednava, takze jej radej v mirumilovne hospudce nechali pod jednim ze stolu a s rehotem misto opustili.
    Komu by se jeste i po tehle prihode zdalo podivne, ze jim Julian odmitnul sdelit misto sveho aktualniho pobytu a dokonce jim i zavesil telefon se slovy: "Ty mi volas z mobilniho telefonu? Neznam te, neznam te vtipalku...", tak prave toho neduvtipu by asi docela pobavila nasledujici scena, kdy se chlapci vydali hledat stesti do hodinovych hotelu v prilehlych chudinskych favelach. Stesti je muska preletava, a Trol Ivanek spadnul do osydel [jaky i s v tomhle doboha pise?] lasky, ktera jej protrepala az k prazdnym kapsam, naproste spokojenosti a absolutnimu opovrzeni ze strany Maga Kuratka. Jo jo, bordelmama byla moc pekny kus trola, a Ivanek se uz nejaky cas nekoupal... proste laska na prvni nadech.

    Rano a zvonici telefon zastihnul zbydaceneho Vertiga u triatricateho z rady poslednich panaku prave v trolim hotelu u Curaka a Pice. Ivan zrovna snidal nutrisojovy kaviar a bohatyrsky si dopraval z nutrisojove vodky, kterezto slasti mu hojne dopravala prijeme prekvapena troli panmama.

    Slovco dalo slovo a nase trojka, pripravena jako nikdo jiny v te ctvrit, se mohla za par hodin sejit na inkriminovane krizovatce, aby tak svojimi dokonalymi plany prekazila zcela jiste nedokonale pripravenou akci kriminalnich zivlu ve stedu jejich domaciho hriste.

    Vzhledem k tomu, ze se priblizil cas odpoledniho salku caje, Troll Ivan se usadil v kavarne naproti mistu predani podezrelych kufriku. Neviditelny kouzelnik, se rozhodl postavat pobliz hydrantu, jako verna kolie Rita [schvalne kdo z vas vi, z ktereho meho zamilovaneho songu asi vybehla?]. Hacker Julian, procitaje posledni novinky na ShadowLeaks ["Mile deti, darky nenosi Jezisek, darky vam davaji rodice." ~ ShadowLeaks via Reflex] se usadil pobliz v dobre zaplacenem a ke vsemu pripravenem taxiku rodiny Rufusovic [viz obrazku nekolik prispevku dole].

    Klapka, kamera, jedem...

    A jelo se.

    Jedno Humwee model 14 plne cinskych ranaru, jedna cobra shelby gts 500 poloplna dvou narachane pusobicich negru a jeden Nisan FireBlade XXX v uprave Pussy Lickers az po stechu vyplneny elfskym atletickym preborem.
    Auta se kupodivu opravdu setkavaji v miste, ktere jakoby zazrakem vypadlo ze vsech zaberu kameroveho bratra. Vystupuji vzdy v parech. Setkava se 6 dokonale pusobicich muzu a jejich sest kufriku. Zda se, ze J&J celou vec se spinavym pradlem mirne podcenili, nebo Sefova neprala uz hodne dlouho.

    Marz si neco septa pod sve neviditelne vousy a z klidne sceny na narozi se najednou stava strasliva mela kazdy proti kazdemu, kdyz elfove tasi sve katany, cernosi kazdy po jednom MiniMagu a cinane... no ti by urcite taky neco tasili, kdyby v tu ranu nebyl jeden z nich mrtvej a druhej nemel useknutou hnatu, ke ktere mu na ocelovem obojku lnul pratelsky kovovy kufrik.

    Neni cas na fory, zviditelnuje se troll, zrejme stale jeste se salkem caje vybihajici z kavarnicky pres ulici [kdo zaplati ty rozslapane zidle a stoly, neni v soucastne dobe janse, nicmene v rannim tisku se psalo, ze majiteli kavarny vznikla skoda v radech desitek novych jenu].
    Bezici troll, bezici motro Rufus Taxi, bezici neviditelne Vertigo, bezici prestrelka.
    Je to ale hekticka doba.
    Troll dobiha, a bali si kufry. Rovnou dva, kdyz uz tam tak lezely, zejo. Nic naplat, clovek se obcas musi umazat, takze ani nevadi, ze na jednom kufru je jeste porad povesena ruka puvodniho majitele na ocelovych poutech a ze k druhemu kufru patri napul prerazeny elf. Vsecko zvladnem, krici mezi rohama trollovo ego, ktere je zrejme natolik silne, ze jej otoci k cele prestrelce zady a nuti jej do panickeho behu... kam ze vlastne?

    Prijizdi Julian v zlutem taxiku a cisti z jeho okenka zbyvajici "ty spatne".
    Ani elfi kouzelnik neni zadna slecinka a kde se vzala tu se vzala, zacne se z jeho rukou kutalet ohniva koule velikosti vetsiho pruseru, ktera s revem vlastnim pouze ohnivym explozim pohlti nekolik ucastniku tohoto mileho setkani.

    Trol pada zasazen davkou z nejake mensi avsak o to vykonnejsi rucni automaticke zbrane. Jedna, co jej poslala na zem, druha, co uz jej jen lyzne pres rohatou makovici, az se mu zlomi jeden z berancich ruzku.
    V padu pousti jeden z kufru, tasi zbran a posila nekolik odbokovek do horicich a silicich, ted uz byvalych, majitelu kufriku. Vertigo je veskrze rad, ze obe kulky sly vedle dost na to, aby mu neurazily to co z nej dela elfiho samce a to co z nej dela zivou bytost. Pro neduvtipne mluvim o koulich a hlave, nebo mozna opacne.

    Stale jeste zmateni obchodnici se zbozim znacky Samson-IT, pablu opetuji i pres okenka, dvere a jine casti zluteho taxiku, do ktereho stiha naskocit i elfi Verigo s dalsimi dvema kufry.

    Neboheho Ivana vtahne do projizdejiciho taxiku rozcileny hacker, kteremu se ani za mak nepozdava, ze mu troll krvi a zbytky mozku zaspini boty od ArmyAndyho.
    No ale co nadelas, je to kamos, rikaj si Vertigo s Julianem, kdyz je silene ridici Jane Rufusova, v silene rozstrilenem tagu procpe do nejblizsi ulicky, ktera je do dost uzka, aby uz si majitelka taxiku nemusela delat starosti s tim, ze ji nekdo objede lak klicem, stejne jako jakekoliv starosto o zpetna zrcatka uz jsou zcela bezpredmetne. Horsi je, ze nejen o zpetna zrcatka po stranach dveri, ale zda se, ze zachvili cela osadka taga nebude potrebovat ani to, ktere truni nad palubni deskou...

    Zivot je boj, tak ahoj... pokracovani priste.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam