• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATOMINATORIkon Art
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    AISHA: tak tohle je naprosto perfektni!
    AISHA
    AISHA --- ---

opice v nesnázích
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    ATOMINATOR:: hele, me vetsinou zaujme neco v diskusi, tak se toho chytim a zbytek bud je v moji "knihovne", nebo "nekde".

Pripadne 1k0-B/'o\/\/ser funguje furt, akorat s rok starym seznamem uzivatelu :))

jinac co se tyka odstraneni ikon u AKTIVNIch, je jasny, ze od doby, kdy je denne aktivnich 1000+ lidi, tak to muze predstavovat zbytecnou zatez navic, kdyz by se kazdej chtel podivat na "aktivni"...

AALA23
    AALA23 --- ---
    Taky mě to první štvalo s těma aktivníma lidma, že jim už nejsou vidět ikonky... ale na druhou stranu je to o to větší radost, když člověk narazí na nějakou pěknou ikonku (nebo kombinaci ikonek):)
    Jinak ani nechválim poslední IA, protože jsou všechny PARÁDNÍ!! a bylo by tu "přechváleno" :D
    LIGHT_VERMILION
    LIGHT_VERMILION --- ---
    a ideálně, kdyby měl každej ikonky dvě, tři, čtyři, aby bylo s čím pracovat, ne :-)?!

AISHA
    AISHA --- ---
    ATOMINATOR: uff, já si myslela, že to je jen můj osobní problém, že nevidím aktivní ikonky :-)))

po ránu projedu diskuze, posbírám, co se mi líbí a nahodím, někdy dovyhledám, často nechtě kápnu na skvost, věřím na náhody :-)

jinak mám pocit, že jsou lidi často rádi, použijem-li jejich obrázek... Proč to komplikovat? JÁ to teda nechápu :-)!

viva ikonart

ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Chtěl jsem po dlouhé době udělat nějaký IA, ale zjistil jsem, že Nyx nám to čím dál tím komplikuje. Nejdřív zakázal procházení ikonek, teď nejsou vidět aktivní ikonky (což na jednu stranu chápu).

Jak v současnosti přicházíte na nové ikonky? Pod diskuzemi? Vyhledáváním náhodných částí nicků?
    ENDIGO
    ENDIGO --- ---
    3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    LIGHT_VERMILION: to vypada velmi velmi fajne!!
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    tyvole, devcata, vy valite! :) (pardon za toho vola, jsem si musel ulevit v tom prekvapeni). skvele!
    LIGHT_VERMILION
    LIGHT_VERMILION --- ---

3L1NK4
    3L1NK4 --- ---
    AISHA: bezva, bezva, bezva

LIGHT_VERMILION: fajne :)
    AISHA
    AISHA --- ---
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    AISHA: Velmi dobre!
    AISHA