• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATOMINATORIkon Art
    AISHA
    AISHA --- ---

KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Vtip tohoto IA je tak trošku skryt, na první pohled neviditelný. Ale věřte, že kdo s tím trochu času stráví, tak v tom ten příběh objeví. :)

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    ATOMINATOR:: jeden by nerekl, ze z hada na vetvi, nebo co to je, a tri impresionistickych ikonek se da udelat takovahle libezna mazanice :-))
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    AISHA: Taková mazanice, snažím se do toho zase dostat :)
    AISHA
    AISHA --- ---
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---

TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    AISHA: naprosta parada :)
    AISHA
    AISHA --- ---

AISHA
    AISHA --- ---

LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    JONEZ1: Teraz som to skusila a fakt to tak funguje :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    TOMASEQ:: z toho se daji vyvodit dve veci - bud uz nepracujes, nebo ses v praci prestal nudit :-)).
    Kazdopadne u mne to tehdy byla zabava, kdyz jsem potreboval vypnout od uceni, nebo posleze ulevit si od pracovni zateze, a zaroven mne lakalo objevit nejakou novou ikonku, ktera pak vyvolala lavinu asociaci.
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    JONEZ1: ja ty ikonarty delal v praci, kdyz jsem se nudil a musel tam bejt:) No a to uz je docela davno... :)))

Do minulosti nekoukam, ale furt mam pro IA slabost... zvlast pro novy kousky a napady, kazdopadne zlata era IA uz je asi fuc, no...
    AISHA
    AISHA --- ---
    TOMASEQ: vzrušující nedokonalost!
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    TOMASEQ:: jeste by se tam hodil jeden ATOMINATOR navrch ;-))) hehehe.
    AISHA:: ted uz je to potvrzene - mezi nebem a peklem je jen 50px tenka vrstva molekul se zkrabacenym papirem .... nebo co to vlastne je.

Mimochodem, koukate se tady obcas do minulosti?
    Tim minim jako prohlizeni starsich vytvoru, at uz svych, nebo ostatnich...
    Prisel jsem na to, ze prestoze uz je to par let, pohled na moje vlastni "stare" kompozice mne uklidnuje, nebo jak bych to jen nazval ;-).
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---

nedokonalost

AISHA
    AISHA --- ---

nebe

peklo

TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    Mimochodem, za mesic a kousek to bude 7 let od prvniho IA :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    ATOMINATOR:: vcera jsem nad tim tak premyslel, ze vlastne nebyt toho, ze jsi tenhle klub kdysi zalozil, tak ikon art ve sve ryzi podobe nikdy nemusel existovat.
    Zaroven jsem se podival do zahlavi, a videl tam nekolik ikonek, ktere od pocatku zustaly stale stejne barvy, coz mne vlastne prinutilo k zamysleni, jak velkou sluzbu tomuhle odvetvi prokazali.
    A ze jsem rad, ze NADEZDA sem uz nekolik let chodi bez meho pricineni, jak jsem ji to kdysi naucil, a vsechny veci zalohuje "pro pristi generace".

A v neposledni rade, kdyz jsem videl tvou aktualni ikonku, rikal jsem si, ze by stalo za to to nejak podtrhnout. :-)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    JONEZ1: omg, to snad ne :)) nemůžu si užívat slávy dávným založením klubu, je třeba tvořit nové a nové věci, a poslední dobou spíš netvořím (v obou významech :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam