úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MYSHA
reference:
+59
/
-2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
nové : 36 inzerát
nabízím
Nanesení nové pasty na procesor
type: brigade-work / one-time job
prehriva se mi notebook asus n51v
prehriva se mi notebook asus n51v (zaruka uz dobehla) a to tak, ze se pri vetsi namaze proste vypne, patrne mi odesla pasta na procesoru, umite to nekdo rozebrat a opravit? Dekuji :) //odmena samozrejmosti
V3S
---
---
11:47:34 4.2.2012
zkus se poptat jeste tady -
[ nyx jako komunita (aneb ten umi to a ta zas tohle, a vsichni dohromady udelaji dost ;]) ]
0PKA_ZOFKA
---
---
9:36:35 4.2.2012
A je dobré notebook podkládat, nebo si na doma nechat vyrobit něco jako docking station, nejlépe s větrákem, případně se zdrojem. Kdyžtak poradím, pomůžu.
LUKAS87
---
---
23:20:31 3.2.2012
na pastě není, co by se mělo podělat - nerozebíral-li to nějakej šikula. smysl má pečlivě vyfoukat prach ze všech chladičů.
KRISHNA
---
---
22:29:05 3.2.2012
Jo no, ona většinou ta pasta nemá moc kam odejít, takže tam bych problém nehledal.. :)
NIGHTHUNTER
---
---
22:05:24 3.2.2012
Taky bych doporučil (nejdřív) přitom celej notebook pořádně vyfoukat od prachu - nejlíp pořádnym kompresorem, protože jen stlačenej vzduch ve spreji moc nepomůže. Taky jsem měl problém, že se větráček točil už skoro stále a po důkladném vyfoukání se zapne zase až při větší zátěži.
JERMAINE
---
---
21:38:16 3.2.2012
Praha? můžu to zkusit, už sem to dělal na svym, ale zvlastní zkušenosti vim, že to nic moc neřeší. Zkoušela si externí chladič? :o)
https://www.google.com/search?q=zalman+nc1500&hl=en&client=firefox&hs=mJ6&rls=org.mozilla:cs:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=mEUsT_yvGcOn4gSuqZ2hDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=977
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam