• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    hral po lan bezi
    a co se tyce turba tak s volantem ho udryim celkem bez problemu .. nejezdim ale zadny extra casy a spisme bavi se jen tak klouzat po okruhu .. chci udělat nějaký pěkný videiko
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DAVESADE: nikdy jsem to na lan pustit nezkousel, ale mam pocit, ze to fakt behalo jen pres jejich servery.. mozna se taky za ten rok co jsem to nehral neco zmenilo.. ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Co hra na LAN pro testování?
    Procházím FAQ, ale tyhle věci prostě nenalézám :(.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    vy, kteri jste hlasovali v ankete pro Turbo: opravdu jste schopni to auto udrzet pod kontrolou pri ostrem kole, kdyz do vas treba nekdo z oponentu lehce tukne?
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DAVESADE: odpoved na vsechny sve otazky najdes na http://www.liveforspeed.net/ ale ve strucnosti:
    - k dispozici je v plne verzi asi 8-10 aut (predni nebo zadni nahon, 4x4, ruzne vykony)
    nova vytvaret nemuzes (jen skinovat a tunit (docela mohutne)
    - trati jsou myslim 4 kazda v nekolika variantach, nove vytvaret nemuzes
    - plna verze ti zpristupmni vsechny auta a trati a hlavne ti umozni online hrani s nimi, na nich. Da se proi trocse googleni stahnout, ale neda se hrat online, coz je imho dost velky minus.. navic pokud vim, tak se jedna o projekt "nadsencu" takze krast ho je imho mnohem min koser nez treba ukrast microsftu jeho wokna..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mohu mít pár lamerskejch dotazů? Mám celkem rád automobilové simulátory, ale tím mám na mysli věci jako Gran Tourismo na PSX, rozhodně mi neučarovaly NFS a spol. To, co jsem sosnul z webu je prima, jen mám dotazy typu:
    - jaká auta jsou k dispozici, můžu si vytvářet vlastní
    - dtto s tratěmi
    - plná verze se liší čím a lze ji na test sehnat bez placení
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    pokud rozjedete ligu budu nucen oprasit volant.. ;)
    jezdil jsme demo S1 i S2 ale pak zacalo byt na ofiko servrech nejak mrtvo tak jsem se na to vykaslal...
    -book-
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    btw. ja mam plnou S2, ale neregistrovanou, takze hrat muzu taky jen demo...prinejhorsim se muzem pripojit pres hamachi..pokud znate
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jj kdyz demo tak samozrejme S2 a co se serveru tyce, tak to se nejak vyresi
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DRIZDIK:
    a) gamezone puvodni uz neexstuje ted to je gamepark... na novy GZ serverech mam nezrizenej ping kolem 800+ (vetsina lidi ho ma :))
    b) bavime se o S1 nebo S2? s2 demo bych dal protoze je tam tusim uz nejaky dmg model a byl vcelku dobry. (ale uz je to davno co sem ho hral :))
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no dalo by se urcite domluvit treba s playzonem nebo jetsli uz to je ted pod gamezone a pujciut si jejich na chvilku .. zkusim tam nekomu pisnout .. a nechal bych zatim jenom auta a trat z dema .. sam plnou nemam ..
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DRIZDIK: Vyborny napad!! Tak ja pro zajemce udelam neco na nastence. Na jakem serveru to rozjedem?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no a me tenhle klub nechteli zalozit :-)
    co udelat nejakou mensi nyx ligu ?:-) do zadny poradny se uz nedostanu a hlavne bych tam byl stejne za trotla :-(
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    vypadato, ze o5 pujde o zamenu LFS a NFS :) ikdyz NFS2 taky stoji za to ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    no jsou snad s1 a s2. novejdi neexistuji takze spis spekulujme o tom s cim si to wxp spletl :)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    je to naprosto volne, mas na mysli jako ver. S1 a tak?
    WXP_X
    WXP_X --- ---
    nazdarek...je to tady nejak zamerene na specialni dil? Ja mam treba hafec zkusenosti se strarymi, (II apod.)...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    chce to popradne vytrenovat cit v ruce :) co se tyce ovladani mysi...
    Kazdopadne kdyz jsem ziskal beta-demoverzi teto hry(par let z5)..bylo to pro me uplne zjeveni...revoluce v simulatorech, naprosta bomba...atd :)
    RALI
    RALI --- ---
    to jo, skoro až deprimující:)) sem málem porodil ježka než sem trening ujezdil alespoň na tu prostřední variantu :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam