• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no hele můžu ti poradit jedině zkusit si stáhnout skype a hamachi a někdy v tejdnu se mi ozvat a zkusíme to
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DRIZDIK: Dík! To jsi mi poradil ;). Proč to samé nastavené v demu jede není na překážku? ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no to tam neco blbě zadáváte ...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    No, když zapnu (samozřejmě) S2, tak sice spustím server, ale druhá strana (také S2 zapnuto) se nemůže připojit, páč to hlásí "Zadejte IP adresu" nebo tak nějak - ačkoliv je nastavení síťové hry identické, jako v demu.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    nope
    jestli si v multiplayeru nezapomínáš přepnout typ hry na S2
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MICHAELS007: Jediné, co mne napadá za problém, že máme v práci trochu atypické číslování IP adres - jestli to není problém.
    MICHAELS007
    MICHAELS007 --- ---
    DAVESADE: co ja vim jakej mas, s Drizdikovo crackem sme hrali S2 po lance
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MICHAELS007: Jako ještě jinej crack? Já už jeden mám ;).
    MICHAELS007
    MICHAELS007 --- ---
    DAVESADE: no a na to je prave ten crack :o)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DRIZDIK: Mně nejde S2, jenom Demo po LAN.
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no po LAN to s crackem jde .. vyzkoušeno
    můžem někdy přes Hamachi zajezdit ..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Nah, tak koukám, že s tím crackem je teoreticky možné v LAN hře užívat více aut a tratí, jenže z nějakého důvodu, když pustím server, se druhá strana nepřipojí - stále to píše, abych vepsal platnou IP adresu, přitom nastavení mám shodné, jako u demo verze, které funguje...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    ad kredity (FAQ na odiko strankach):
    Answer to: Can I buy more things with my credits? I've got all cars and loads of credits!:
    No, the credits in the game are there for you to get used to the simple car first and work your way up. It has not yet been decided what to do with credits or how the car availability will be presented in any future release. (not valid for the current S2 ALPHA P version)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Možná pro tu LAN hru by se tím daly odemykat tratě, to by bylo fajn. Akorát nevím jak ;). Jinak jsem z toho celkem unešenej, povedlo se mi rozjet i s formulí (na klopeném okruhu samozřejmě) a dostávám to do ruky. Se 4x4 vozy nebo s náhonem na přední celkem už šupajdím. Trochu mne zaráží relativně malé počty vozů, chtělo by to z GT2 nasypat americké káry z 60tých let, veterány a pak nějaké prototypy, ale to bych si už moc vymejšlel ;).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    DAVESADE: nevmi jak ted ale v s1 full se za ne otvirali novy auta
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Co se dá dělat s těma kreditama, pokud něco?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    BIHARYS: Díky, v položce "Hráč" jsem to vážně nehledal ;).
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    jj, synchrón dostává co proto :D
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    chudak spojka .. :-)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DAVESADE: jinak toho asistenta mas NASTAVENI >> HRAC >> POMOC S PLYNEM :) Taky doporucuji nastavit UBRAT PLYN PRI RAZENI na [NE] nebot neztratis kompresi v turbu :) ale za to to vydatne hrabe na dvojku :D doporucuji na DRAG
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam