• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: no to si spis precti Závodnickou školu... tam sem sepsal co lidi vetsinou nevi, jak jezdit spravne rychle...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: nedaj, mas pravdu.. si to spis davam tak jako ze by me treba mohli naucit neco na co jsem zatim sam neprisel.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: no mam pocit ze v tech lekcich se neda auto nastavit (nikdy sem je nedelal)... a zakladni nastaveni u LXek je fakt strasny...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    tak jsem si hezky podstive dal ten jejich trenink.. (teda prvnich 50 lekci, ted jdu spat)
    LX4 mi fakt prislo jako peklo docela.. smekam pred temi kteri s tim jezdi ligu.. ;)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jo jo cetl jsem to na foru LFS ...
    no tak to je parada .. to mame kde jezdit
    ja tam s vama jel jenom jeden zavod jednou ..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    jinak ucit lidi jezdit mi taky nedela problem... uz nekolikrat sem ved zavodnickou skolu ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DRIZDIK: jj jsem to ja... ted adminuju na i na gamezone... jinak server #02 GZ je na heslo, a pokud neco v demu zorganizujete a nebude to kolidovat, tak muzete jezdit tam...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    me v podstate vyhovuje, ze clovek s tim autem muze mit naprosto volsovy nohy a proste ho neroztoci.. (casto se mi stava, ze dam zadokolce moc plynu na vyjezdu ze zatacky a pak se s tim peru)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: no tak tyvoe ... :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jo s chaosem sem jezdil na playzone jestli je to pan spravce odtamtu a necekal sem ze ho potkam tady :-) aspon nas zacatecniky neco nauci ne :-)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: no ja prave moc mezi zacatecniky nepatrim... S turbem mam BW za 1:23:xx, osobak asi 1:23:60...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: Myslel jsem udelat takovou komorni smenarnu setupu a skinu,..jen tak pro zname. Nejde mi o nejaky celosvetovy vehlas :D
    - jen si pojd zazavodit, zacatecnici jsme vsichni :)

DIXIE: az si zvyknes na turbo(a rear-pohon), budes o GTIčku rikat, ze to je lina kraxna :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: trenuj a nikomu nic kazit nebudes.. ja taky nejezdim nijak extra (turbo obcas i roztocim ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE, BIHARYS> do toho nejdu, nechci vam kazit soutez... ;-)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    dneska vecer mam nejspis cas.. zacnu se ucit jezdit s turbem kdyz je vase oblbeny.. (kdyz me sere ten zadni nahon.. proste nesedi.. ;)
    kdyztak vecer piste na icq ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: no na setupy uz je Inferno SetupField, myslim ze dalsi takova stranka se hnedtak neuchyti... Aby tam byly skiny pro demare, to je dobrej napad... myslim ze bily auta jsou celkem nudny...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DIXIE: udelame tabulku az po nejaky NYX DRIVER CONTEST :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    co na home udelat i tabulku s tim jaky kdo jezdi casy s jakym autem (v demu to neni az tak slozity ;)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    no ja vam do toho kecat nebudu.. ;)
    jsem si kdysi delal skin pro XFGTi takze kdyz na to dojde, udelam si ho znova a budu vas vsechny nutit aby ste si ho stahli a videli jaky mam krasny auto.. ;))
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    a tohle bude pro oficialni dokumenty :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam