• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Par novinek na LFSWorldu (zasilani smsek - imo nanic) Pak Victor trosku prozradil na cem pracuji, patch by mel vyjit v prubehu dubna>
    Po simulacni strance se veci vyvijeji velmi dobre. Eric pracoval na grafickem vylepseni,zmenach textur a nove konfiguraci (nebo dvou) na trati Aston. Scawen pracoval na vylepseni aerodynamiky. Pritlacna sila z kridel pracuje tak jak ma v zavislosti na skutecnem uhlu pohybu, ne jen na uzivatelskem nastaveni vozu. Pokrok ve fyzikalnim modelu pneumatik vyustil v mnohem lepsi pneumatiky, coz o hodne zlepsuje ovladatelnost vozu a zazitek z jizdy. Experimentovali jsme s jeste jednou dalsi nemene zajimavou vlastnosti :)
    Zprava na ofiko foru
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no nekecej .. na to sem nikde nenarazil ..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DRIZDIK: errr link ;)
    akorat nevim jak se ten ghostcar spousti/nastavuje... nekde na ofiko foru sem zahlid i utilitu na vytazeni ducha z libovolnyho .spr ...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    CHAOS_RK: covece neco takovyho sem potreboval .. jeste aby lfs zacalo podporovat ghosty .. to by se ucilo ..
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ježiš ty nic nevíš :-( arnošte, já už nic nemam, o všechno mě obrali ...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    jaky zavod?? o nicem nevim :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    ale takhle hezky sem si na poslednim mistě dlouho nezajezdil :-)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    teda ale musim rict, ze ten vcerejsi zavod byl poucnej.. i kdytz jsem se plouzil na konci startovniho pole.. ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    tak jsem bez treninku po tejdnu skocil do GTT a zajel vam par kol... takze ve vysledku "jen" 1:24.14 ve 4. kole... je to komplet balicek se skinem i setem, rozbalit primo do adresare s lfs... na konci replaye 3 asi nejdulezitejsi rady kterejch je radno se drzet... download
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    dneska jedeme zavodni demo vecer s GTi na BW GP (predokolka na nejuzivanejsi trati dema) kdo chce jet, tak mi pls poslete mail...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    TOMYS: profikum myslis AI? s tema jsem nejezdil pres 3 roky... aneb ma smysl jezdit offline kdyz mam pevnou lajnu a na serverech je vzdy s kym zavodit? ;)
    ad licence > parada! tak se muzes prihlasit na divokou kartu do HITS Kaipan Trophy :) jede se s LX4 na kyoto gp long rev... odhadem pojede tak 50 lidi od pomalejch az po ufony ;) mas-li nejakej dotaz, sem s nim ;)
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    Tak jsem si koupil licenci a hupsnul jsem do formule V8 :D

uf uf :) to je jiná jízda, ale cesťáky jsou hrozně zajímavý :)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: už aby byl duben :)
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    Chaos_rk: takže dáváš profíkům 10 vteřin na kolo?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    Rozhovor z jednim z tvurcu LFS - v dubnu se mame tesit na prekvapeni ;)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DIXIE: ok nahodim az budu fit, momentalne sem dost nachcipanej a na jezdeni nemam silu...
    TOMYS: s turbem v demu mam osobak 1:23:60 a to to nejak vazne netrenuju... (ale me nelze brat jako "benchmark" nepatrim mezi normalni lidi ale jak si rika, mezi ufony ;-))
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    CHAOS_RK: Ja porazim i profesinal a jezdim s turbem v demu 1:33, to jsi ještě o sedm vteřin rychlejší?
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    BIHARYS: Se obavam, ze ted uz by me to na mysi nebavilo.. ale treba ta oprava vydrzi.. ;)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    DIXIE: mno..to jsem vcera koukal, jax nahazoval mantinely :D
    dej si to na mys :) taky se to da.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    tak jsem ty vule nejak vymezil.. uvidime na jak dlouho.. ;)

CHAOS_RK: nechces nekam nahodit replay sveho sotreho kola na BL?? koukat ti pres rameno online je sice fajn, ale porad je to sekany.. navic takhle by mohl kazdy studovat sam.. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam