• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    cus lidi, nemate nekdo crack na posledni verzi lfs? Ta nova fyzika je super a demo se mi uz ohralo. Koupil bych to ale nemam ani na najem :-/
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    TOMYS: se musime dycky nejak pres ICQ domluvit, ale dost se jezdi na GAMEZONE#1-5
    TOMYS
    TOMYS --- ---
    Poraďte hlupáčkovi, na jakej server se mám jak připojít, abych Vám zkusil dát na budku? ;-)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---

trochu jsem si zablbnul v carparku, myslim, ze takovych 50 cisel jsem vzadu shodil ;)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    BIHARYS: Sem tam, pripojenej sem jen o weekendu. Nemam v Brne kompla. . .. . . . . .Ale rad si zajezdim s xichtama z nyxu ))))
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: btw. pripis se na nastenku...(ICQ!) zajezdime nekdy...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: dobrej cas...ja s tou karkou nejezdim, ale myslim ze jsem to daval za 1:40+, ale GTi je na nic, XRTrulez ;) muj PB je 1:27:?? nic moc, ale mam jen mys :)
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Za kolik jezdite Blackwood (normal) v ty nejpomalejsiii kare (demo)...

Odjel jsem tak 5 zavodu a stlacil jsem to na 1:38:08, mam radost a ted se chci vratit na zem ))

pozn. Vyse polozena otazka je irelevantni pro Chaose )))
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: jsme zkouseli prave HAMACHI...ale jde to jak s kym
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Tak o viikendu se snad pripojim, poznate me, ze kolem me profrcite cca 3x za kolo..seru na trenink hned do toho skocim po hlave.

Otazka: je mozne se pripojit pomoci The allseeying eye....nebo pouzivate jineho klienta????
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    momentalne nejezdim protoze mi odesel volant.. s novym volantem asi koupim i licenci.. za cas..
    pokud vim, jedinej kdo tu ma licenci je chaos
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    YAKOBO: jezdíme DEMO (zatim to bohatě stačí:), já měl CRACK na starou verzi, ale ted s T-PATCHEM crack nefacha. Uvažuji o koupi...
    YAKOBO
    YAKOBO --- ---
    Dotaz mate licensi, nebo zavodite v demu??? Moc me to zaujalo a snad se v nejblizsii dobe pripojim. . . . . . .
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: jj organizuju, a jj vcera (ct) se zavodilo... servery byly ale nahozeny az cca 18:40 ...

Pro vsechny: Vysel patch T, opravujici pneu v nizkejch rychlostech (auta jsou nyni ovladatelnejsi, nejdou tolik do pretacivyho smyku), aerobug, a par dalsich veci. Navic pro S2 licencovane je pridan novy vuz: F1 BMW Sauber!
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: nojo, inu, tak to musel byt pekny rozhovor :) Hele, a ty nejak sefujes neo organizujes ty zavody na gamezone? Vcera sem ale #1gamezone nejak nevidel...(???) Zavodilo se?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    o vsem moznym i nemoznym ;) mel sem tu vyhodu ze to bylo na dyl, jelikoz jsme jeli medourem do golfovyho klubu na karlstejne... takze to nebyla akce jako ty ostatni snidane na max hodku, ale odjizdeli sme v cca pul desaty a zpatky v praze sme byli asi v pul druhy... do LFS zapojena neni, ke hram moc vztah nema (naposled hrala Theme Hospital), ale ma brachu co hraje nonstop call of duty...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CHAOS_RK: cyjo...tak to se maas :) bych jel hned, ja takovy stary mladenec bez rodinnych duvodu. O cem ste si povidali? Je nejak zapojena do LFS?
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    BIHARYS: no vyhral... prvni byl reyco, jenze je ze slovenska a rodice mu to nepovolili... tak sem probiral dalsi a dalsi a porad nemohli z nejakyho duvodu (manzelka, pritekyne, stehovani, hlidani deti, atd.) dosel sem az k 14. a jelikoz uz nebylo moc casu a dotycnej se neozval (ani dodnes) a oni nekoho potrebovali, jel sem ja...
    musim vsem co odmitli podekovat, protoze to byla prijemna snidane...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    chaos: kdo vůbec vyhral snídani s misskou? -ze čtvrtečního klání :)
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    ikdyz si se svyma casama teda moc neverim :) ledaže bych tak trochu crashoval...noobz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam