• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    EZEE
    EZEE --- ---
    MITCHIS: prave ne..u gamepadu nezatocis tak s jako mysi..v mysi mas plynule zataceni a gamepad funguje jako jen rovne nebo zatocit na full rejd
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    Byl by tu někdo pro DRIFT session? :-)
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    EZEE: Myslel jsem to tak, že podle mě je racing game na Myši sebevražda... tkze gamepad podle me jednodussi...
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw chci se zeptat nekoho kdo ma taky g25..jste na svyho milaska prisny?ja se porad bojim za nej rvat...proto si davam malej FF abych treba neprerval ty loziska bo tak..:)
    EZEE
    EZEE --- ---
    GYD: u lfs me ten wing taky zlobil ale pak sjem to nejak poresil uz si nepamatuju jak sorry:(
    MITCHIS: mys a gamepad je rozdil..

JENIIK: ja si diky ojedinele fin situaci mohl doprat g25 a muzu rict ze ta presnost zataceni je naprosto famozni..nemluvim o spojce a Hcku:)
    MITCHIS
    MITCHIS --- ---
    http://www.alave.cz/volant-logitech-momo-racing-force-usb-port:p:2534

na každodenní protočení auta........... hmm :-) bezchybna vecicka!
    PS: jinak jsou typci co maj licenci už rok a jezdej na myši :-)) takze na game-padu asi zadny problem.
    GYD
    GYD --- ---
    resim problem s volantem Logitech Wing Man Force GP - v XP mam vse nastavene, nakalibrovane, ale ve hre nemuzu nastavit plyn/brzdu.
    Pedaly mam nastavene jako separovane, pokud spustim hru, porad se mi automaticky pridava plyn, brzda nereaguje.
    Nasel jsem par podobnych problemu na forech, ale zadny z tamnich reseni na me nefunguje. V jinych hrach takovej problem nemam. Tusi nekdo, kde je chyba?
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    EZEE: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512007M0C8000BU5

na tohle si já osobně nemůžu stěžovat... Na to občasné protažení auta to stačí...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    vim ze par lidi na gamepadu hraje, chce to hodne citu...
    EZEE
    EZEE --- ---
    JENIIK: no jestli si chces opravdu zajezdit volant za 1500 je tak wingman a to je na prd..ale samozrejme zalezi na fin. moznostech
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    no, já že jsem teď na rok v cizině a nechtěl jsem si s sebou brát do letadla volant :) tak se asi spokojim s tim gamepadem. na něj jsem zvyklej z Playstationu
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    hál jsem to tak, ale je lepší si pořídiyt force feedback volant. Použitelný stojí kolem 1500, takže to zas není tak strašné...
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Má někdo zkušenosti s analogovým joystyckem/gamepadem? hraje tak někdo? podporuje to LFS vůbec??
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    no dokud nam nepostavi vlek (vyrobce totiz puvodne rikal skoro 3 mesice dodaci lhuta a nakonec to dodali za 3 tejdny...), tak budem dost omezeny... momentalne je v planu akorat Brno na FIA GT... 22. a 23. zari... jinak tuto sobotu opet moznost svezeni v Moste na Autodromu....
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    CHAOS_RK: skoda ze az v moste... docela by me to zajimalo.. ;)
    CORNY
    CORNY --- ---
    DRIZDIK: nee cely cupy .. ted se dojela Cyber Racing Season 1
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Ale to je jestli jsem dobře pochopil závody 1vs1 ?
    CORNY
    CORNY --- ---
    DRIZDIK:http://lfs.cyberleague.cz
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jo jo jeste je hodne co dodelavat
    jeste trosku zapracovat na zvuku, poskozeni, kolize a i kdyz vim ze je to hlavne o jizdnich vlastnostech tak treba rafky bych pro doladeni nabidnul ve vic vzorech, az začne noc budou mít ještě hodně práce na světlech a vůbec hromadu blbostí který tomu přidaj hrozně moc na zážitku ze hry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam