• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    skoda že jsem domů přišel až teď
    DONALD: no nemel by ti klesnout tlak v turbu kdyz plyn nepustis, takze rychlejsi
    DONALD
    DONALD --- ---
    hele, pouzivam manual spojku... vyplati se pri razeni pustit plyn, preradit a pak na to zas dupnout, nebo je lepsi drzet plyn porad naplno a preradit?

zkousel jsem si to vypozorovat, ale tezko srovnavat, protoze kdyz se snazim o pousteni plynu tak tam sekam vic chyb
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    skoda ze jsem prisel dom az ted...
    EFA
    EFA --- ---
    heslo malymi pismenky :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    EFA: taky se ukazu
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    EFA: pokusim se na to nezapomenout.. ;)
    EFA
    EFA --- ---
    HOJAS. Objevil sem tuhle skvostnou hru, zakoupil a drtíme to. Kdyby někdo chtěl zajezdit tak server YOUNGPRIMITIVE s heslem YPONLY pojede od 18:00. hrajeme demo protoze kámoši to ještě nepořídili. Tak se kdyžtak ukažte.
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    a sakra.. ;))
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    o hrbolech nic nevím .-) to si to budu muset zkusit až zas tebe a 301 někde potkám :-)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    DRIZDIK: no nevim, riskovat treba v South City long pri brzdeni na sjezdu z dalnice... Jsou tam pekny hrboly a kdyz jede clovek u compu, tak brzdi primo v tech hrbolech, kdezto v 301 radsi pred nima, pac je dost velky riziko ze clovek netrefi brzdovej pedal a tim padem netrefi brzdnej bod a trefi svodidla...
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    to urcite.. nedavno jsem zjistil, ze se mi jezdi o moc lepe, kdyz si pritahnu monitor bliz..
    (a to mam 21")
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    já teda moc na čas nekoukal a lítal jsem než mi došel benzín, ale bude to o zvyku a o jiným pocitu vzdálenosti na tom projektoru oproti monitoru, kdyz by to clovek jezdil jenom an tom asi by ty casy taky dotáhnul ...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    GYD: aha, tak to pak chapu ;)
    DIXIE: je to tezsi, v 301 jezdim tak o 0.5s az 1s pomalejc nez normalne...
    GYD
    GYD --- ---
    DRIZDIK: nasmerujte me prosim na nejakej manual, nemam ted moc cas se prokousavat jinyma forama nebo Googlem, thx. Hosting mam vic nez html :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    jde :-) pokud nemáš jenom html hosting ..
    GYD
    GYD --- ---
    kluci, poradte jak na server, doma zalozim v pohode, mam verejnou IP s uploadem 512 kbps, to je OK. Co kdybych chtel ten dedikovanej server, mam hosting, takze staci to tam nejak instalovat a pak obluhovat vzdalene? Jde to?
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    no poprve sem jel v patek po asi devíti dvanáctkách a tam byly opožděný hodně moje reakce, ještě v kombinaci se silným FZ50 byla teda docela sranda a po dvou kolech utavený zadní gumy.
    tak jsem v sobotu za střízliva nastoupil s XRT a už to bylo lepší, hlavně esíčko za první zatáčkou ve FernBay bylo celkem efektní ...
    příště musím za střízliva zkusit to FZ50 a povodit to trošku dveřma napřed :-)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    DRIZDIK: je to tezsi, nebo lehci nez na doma na volantu a pedalech?
    podle toho videa s f1 na SO bych cekal ze to bude o dost narocnejsi..
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    takže 301 doporučuju :-) a vikendu sem zkusil a super, jenom v pátek to po těch pivech bylo nějak těžký udržet na silnici :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam