• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIHARYSLIVE FOR SPEED aneb nejlepsi zavodni simulator
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: vsechna WRka > link - kliknutim na cas stahnes replay... uloz do data/spr

jinak na replay se ti nepodivam, pac to sice jako link vypada ale nic tam neni...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: dik moc.. tak jsem ted dva dny trenoval a uz mam PB na 1:34.57 s cim uz zacinam byt spokojen, az se mi podari pod 1:34 budu spokojen naprosto :)

Zavodnicka skola pomohla dost, techniku jezdeni jsem nemel spatnou, ale tu pomalejsi, tim degresivnim brzdenim pri vjezdu do zatacky jsem ty casy sundal asi nejvice no...

Kde sezenu WR telemetrii? pls :).. pohledam este na foru

Btw mohl bys nekdy ve volne chvili mrknout na muj replay z 10lap zavodu (7. a 9.) kola byly nejrychlejsi a rict treba kde este delam chybu nebo neco na ten styl? Casto ztracim hodne hned v prvnim splitu.. zde ten replay

Ale dik moc za advice
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    LEHUOK: na 90% to bude stopou... to hodne lidi podcenuje a pritom je to to nejdulezitejsi... zavodnickou skolu jsi cet?
    jinak stahni
    http://www.lfsforum.net/showthread.php?p=640959#post640959
    a porovnej svoji stopu s WR zaznamem...
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdarec, jezdim ted demo online, na blackwood gp s xfg, mam setup na kterem se udajne da zajet kolo za 1:33, a nepodarilo se mi este nikdy zajet pod 1:35.9 coz mi prijde jako hodne velka mezera... trat uz znam dokonale, a uz opravdu nevim kde mam rezervy, da se nekde stahnout nejaka telemetrie hotlap nebo neco takoveho abych se mohl podivat a porovnat kde jedu blbe..?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    CHAOS_RK: wow tak to beru zpet, to jsou vazne mastri toto :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    teda ne ze bych si to mohl dovolit ale v porovnani s 301 je to rozdil.)
    EZEE
    EZEE --- ---
    aha ja to pocital prez nejaky pocitadlo:) dik atak to jeste jde
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    EZEE: prave to jsem udelal... dle www.cnb.cz 100JPY = 16,640Kč
    což 230000/100*16,64 = 38272,-Kč
    EZEE
    EZEE --- ---
    tak si preve 230000 yenu na czk..a nebo neumim pocitat..ja to myslel jako celej komplet i s tou hydraulikou apod..
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    EZEE: urcite lepsi nez G25, akorat bude stat jen volant aspon jednou tolik co ta G25... mam uz dva roky tyhle pedaly http://ecci6000.com/6000_momo_01.htm i se spojkou a po poplaceni vseho me staly skoro 15k (tehdy byl dolar za vic nez dnes)...

EZEE: to nevim jak si dosel k tyhle cene... za to poridis 301ku... me vychazi cena kolem 36tis (bez dopravy, DPH a cla)...
    EZEE
    EZEE --- ---
    223,800 yenu..aha zhruba 1.4 mega
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    me se libi jak si v tomhle pohrali v nejakejch after effects
    vypada to jako z TopGearu
    http://www.youtube.com/watch?v=GOeowIg5iek&NR=1
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ad real zvuky aut, ano, jde to pres nejaky programek, hledej v unofficial addons na ofiko foru...
    EZEE
    EZEE --- ---
    CHAOS_RK: lepsi video o zavodnim simulatoru jsem jeste nevidel:) naser...btw je mozny do lfs stahnout nejaky zvuky real aut??strasne me ta absence mrzi:(
    DONALD
    DONALD --- ---
    CHAOS_RK: tak to je narez :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam