:D Jaybee, musim říct, že už jsem taky uvažovala o sebezařazení do škatulky bankovního backofficu, ale přesně se bojím, že už pak z této škatulky nikdy nevylezu (něco jako když Zohan ve filmu Zohan, krycí jméno kadeřník - uvažuje o tom, že půjde na chvíli pracovat do obchodu s elektronikou, a jeho přítel ho varuje, že pokud začne dělat v obchodě s elektronikou, tak už se nikdy nevyhrabe a zabije to všechny jeho sny...) :) vždycky si na to vzpomenu.
ideální job: něco, kde budu alespoň trochu v kontaktu se sportem/tancem/vzděláváním/ nebo alespoň nebudu muset osm hodin sedět v jedné poloze , něco, kde se nebudu muset neustále stresovat, hádat s lidmi po telefonu apod. Dál toužím mít alespoň částečnou časovou flexibilitu a pocit, že to, co dělám, je alespoň k něčemu dobrý... (ale jak říkám, zvládnu i práci, která je v podstatě nudná, pokud jsou okolo mně příjemní lidé a pokud je práce smysluplná)... tak uvidíme.
Jinak to Ravnos - Bc mám z mezinárodního obchodu, Mgr. hlavní specializace Politologie a vedlejší HR a personální management... Praxi mám ve čtyřech firmách na různých pozicích. Kdyby někoho zajímal životopis, tak pošlu.