úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
VERA_B
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
srdce : 2 inzerát
práci : 2 inzerát
Sháním : 2 inzerát
sháním
Sháním práci ze srdce
Sháním práci, která mě bude bavit.
Dobrý den,
dokončuji VŠE v Praze, je mi 26 let. Hovořím anglicky, německy, částečně španělsky, mám víc než šest let praxi při studiu na administrativních a asistentských pozicích.
Jelikož jsem zjistila, že v životě nemá cenu dělat něco, co mě nebaví, tak teď hledám práci, která by mě bavila a kterou bych dělala ráda. Také jsem zjistila, že hledat práci na jobs.cz zabere mnoho času s nejistým výsledkem.
Inzerát typu "hledám práci ze srdce" byl původně vtip, ale třeba se mi splní přání, a najdu nějakou hodně vtipnou práci, může to být v podstatě cokoliv. (Může to být vlastně i méně vtipná práce v pohodovém kolektivu).
Dálkově studuji ještě pastorační a sociální práci na ETS Praha a dělám dobrovolníka v nízkoprahovém klubu pro romské děti, takže záběr činností mám široký. Také ráda tančím :)
Kdybyste měli nějakou zajímavou ideu nebo nabídku (nebo i nezajímavou, třeba mě to zaujme), tak pište na bohacova.vera@email.cz. Díky. Mějte hezký den. A děkuji všem za pochopení pro tento nekonvenční způsob inzerce.
RAVNOS
---
---
12:42:26 16.3.2012
prosim ta a co za pracu zhanas? obor? vymedzeny priemysel?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam